Hódmezővásárhely lesz az első város ahol Jobbik lesz az Úr?
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 18:47
1/15 anonim válasza:
Nem tudom ezt honnan veszed, de Jobbik nem egy településen nyert már... Az egyik például Ózd. Ami város
2/15 anonim válasza:
Miért lenne az első? Ózdon is a Jobbik nyert vagy netán tévedek?
3/15 A kérdező kommentje:
Oké! Azt nem tudtam. Akkor ott már gáz-kamrázzák a kisebbségeket, vagy mi lehet ott?
2017. dec. 30. 18:51
4/15 anonim válasza:
Határozottan kizártnak tartom, 14-ben is 5873 szavazat különbség volt, ami hatalmas. Plusz ez egy miniszteri város és tudják az emberek ott, hogy a "haza nem lehet ellenzékben"....
5/15 anonim válasza:
"Akkor ott már gáz-kamrázzák a kisebbségeket, vagy mi lehet ott?"
Kezdetben így volt. Ma már konszolidálódott némileg a helyzet. Jelenleg melegkvóta van a képviselők között, Hanukát tartanak és nagyobb ünnepeken felcsendülnek a cigány himnusz hangjai.
6/15 anonim válasza:
Nem, sajnos egyik ellenzéki vezetésú városban sem gázkamrázzák a kisebbséget ::(
7/15 anonim válasza:
3, Igen, ott már mindenkit kiirtottak a g3chibe és a magyar kormány, az EU és az ENSZ tétlenül nézte, ellenben egyetlen médium se számolt be erről fél évtized alatt... Ez már csak így megy...
8/15 A kérdező kommentje:
Mi az a melegkvóta?
2017. dec. 30. 18:59
9/15 A kérdező kommentje:
Apádnak kellett volna előírnia a kasztrálást. De nyilván nem jó orvoshoz járhatott szegény.
2017. dec. 30. 19:05
10/15 anonim válasza:
Kedves kérdező nézd meg mégegyszer mit is írtál be is másolom neked
"Oké! Azt nem tudtam. Akkor ott már gáz-kamrázzák a kisebbségeket, vagy mi lehet ott?"
Nem tudom hogy trollkodni akarsz vagy valóban komolyan gondoltad ha az utóbbi akkor áruld el nekem hogy helyből vagy ilyen hülye vagy nekifutásból? Nem sértegetni akarlak, komolyan kérdezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!