Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország az "olcsó"...

Magyarország az "olcsó" emberek miatt trutyiban?

Figyelt kérdés

A fiatalabb generáció azért próbál lázadozni, szervezkedni, szakszervezeti demonstrációkat tartani.

Általában nem is értik,hogy minek ez, sőt meg elkezdenek sivalkodni,"örülj,hogy van munkád" "más ennyit sem keres"....stb, mind ismerjük a Kádárista generáció betanult szövegét.Mert Kádáristák, annak a rendszernek a legnagyobb haszonévezői voltak ma pedig a visszasírói.

Velük az a baj, hogy többségük képzetlen és túl kevés pénzért vállalják el a munkákat, ami tartósan alacsonyan tartja a béreket.

A fiatal generáció meg kezd belefáradni az olcsó Jánosok és Marikák hülyeségeibe, ez látszik a kivándorlási mutatókon, melyeknek semmi köze ahhoz,hogy melyik politikai párt van hatalmon, semmi a köze a Fideszhez vagy a szocikhoz.Az olcsó emberek mindkét oldalon ugyanolyanok.

Én közlekedésmérnökként végeztem, bár nem abban dolgozok.Vannak szaktársaim, akik a MÁV-nál, BKV-nál dolgoznak.Ők is akartak demonstrációt szervezni, erre jöttek az olcsó Jánosok és Marikák és elkezdtek szitkozódni, "hálátlanok, minek szervezkedtek, örüljetek,hogy van munkátok".

De, a versenyszférában csak egy fokkal jobb a helyzet.

Nyugat-Európában, amikor ilyen demonstrációk vannak,

akkor addig nem gördül, nem repül nem megy a gyártósor, addig nem fog tollat senki, ameddig nincs bérmegállapodás és ez így helyes.

Nyugaton sem az emberek két szeméért lettek olyan jó fizetések, hanem kiharcolták, rengeteget demonstráltak érte.

2017. dec. 30. 12:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%

"Kezdjük ott, hogy nem is akarnak. "

Nem a túrót!

Mért beszélsz hülyeségeket szándékosan vagy tudatlanságból?!"

Ja, itt van kapásból a 14-es kollégád, aki nagyon vágyik ám rá. :D

"Rohatt semirevaló maji fijatalok, foglyák be a pofállyukott oszt őrűjjenek neki hogy éhetnek!!! Kuss van, takarodó daugozni!!!"

:D:D:D

2017. dec. 30. 14:29
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

"Az megyeszékhely, te retardált :D"

az a főváros és kész én úgy nevezem. mindig van itt egy nagyokos aki leáll kötekedni valami hülyeségen.

2017. dec. 30. 15:12
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
13, Azt megyeszékhelynek hívják, te kultúrproli
2017. dec. 30. 16:13
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Itt fővárosnak nevezik.
2017. dec. 30. 17:21
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Hú, magas lehet arrafelé az IQ :D
2017. dec. 30. 17:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, ha szerinted Debrecen főváros, akkor miért nevezed vidéknek? Még én se hívnék egy megyeszékhelyt vidéknek, pedig én tudom, hogy csak megyeszékhelyek...
2017. dec. 30. 18:45
 27/29 anonim ***** válasza:
Az itt a baj ami látszik is a kommentekben ,hogy magyarember a másikat egy kanál vízben megfojtaná úgy utálja.Vidék-nem vidék, öreg -fiatal, melós-irodista mind utálja szidja egymást mint a szart. Összefogás nélkül meg semmire sem viszik. Igazából más megoldás itt nincs ,csakis az elvándorlás külföldre, itt jobb helyzet nem várható.
2017. dec. 31. 16:21
 28/29 anonim ***** válasza:
47%
A kérdező a logjobb példa rá mi a probléma magyarországon. Mindenki másokat hibáztat azért hogy neki mért rosz, ahelyet hogy bármit változtatna.
2018. febr. 16. 21:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Persze,mert ha nem emelik élhetővé a béreket,hanem helyette a vállalkozó inkább megtartja magának,nem akar lentebb adni semmiből,bezzeg a dolgozótól elvárja,hogy maxmimális teljesítményt nyújtson neki,akkor már bezzeg az alkalmazott a hibás,mert másokat hibáztat.
2018. febr. 17. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!