Minek köszönhető, hogy négy év alatt több mint másfélszeresére emelkedett a garantált bérminimum? Magyarország jobban teljesít?
"Majd tény lesz, ha megnevezed azt a nagyvállalatot, ahol szakmunkásoknak nem tudják kitermelni azt a bruttó 180-at :D"
Szívesen megmondanám, de ez nem olyan, amire valaki büszke, én pedig nem fogok negatív reklámot csinálni nekik.
Annyit mondok, hogy könnyűipari cégről van szó, és vidéki, ha nem hiszed el, hogy egy jellemzően kínai, vietnámi, bangladesi importáruk által uralt piacon egy magyar cég kinlódik, akkor nem ezen a világon élsz.
És miért van az hogy Magyarországon jobban teljesít, mégis kevesebbet káosz kézhez ekkora bérrel mint a "mocskosbaloldal" adórendszere alatt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__90..
"mégis kevesebbet káosz kézhez ekkora bérrel mint a "mocskosbaloldal" adórendszere alatt?"
De ennek ellenére mégis többet viszel haza.
Ez megint a "Ha" féle legendázás.
S"zívesen megmondanám,"
Ha akartad volna, már megírtad volna privátban.
Saját magadból csinálsz hülyét ezzel az egésszel.
Olyan vagy, mint a gyerek.
"Nekem szupererős, atombombával kombinált pajzsom van, de nem mutatom meg senkinek"
Annyi, hogy a gyerek idővel rájön, hogy fölösleges ilyen marhaságot mondani, mert nem fogják komolyan venni.
Sajnos te még nem jutottál el erre a szintre.
Ezt a 48%os most már 47%os kollégának küldöm szeretettel.
"Ugyanakkor számos cég úgy módosítja a foglalkoztatott munkakörét, hogy ahhoz már ne kelljen végzettség, így a bérminimumnál alacsonyabb összeget is adhat."
Az ha már a fideszes Magyar idők is meg meri írni, amit én is, akkor annak bizony van alapja, de nyugodtan kezeld legendaként, meg úgyis régi kérdés, nem nézel vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!