Ha Schiffer marad a politikában, akkor az LMP a második
legerősebb ellenzéki párt lenne?
Figyelt kérdés
Az MSZP már 8 éve hanyatlik.
A Jobbiknak leáldozott, ők maguk sem tudják eldönteni, mit akarnak.
A törpepártok meg törpepártok maradnak.
Szél Bernadett egy kifejezetten rossz politikus,nem parlamentbe való,hanem utcára valami táblalengető aktivistának.
Schiffer ezzel szemben jó politikai érzékkel rendelkezik, tudja mikor mit kell mondani.
Továbbá, a többi baloldali politikushoz képest nem álomvilágban él,hanem két lábbal a földön áll, nem híve annak,hogy minden EU döntést feltétel nélkül el kell fogadni.
Schifferrel az LMP éveken keresztül egy helyben toporgott. Mitől lenne most más?
Amúgy nekem Bernadett sokkal szimpatikusabb. Schiffer szájában megaludt a tej, de az a nő meg rendesen nekimegy az ellenfél torkának.
2017. dec. 26. 21:00
2/13 anonim válasza:
Nekem ez a Szél annyira nem szimpatikus de a Schifferrel még így se állnának.
2017. dec. 26. 21:07
3/13 Sulek Péter válasza:
Nem hiszem, hogy 2. lenne.
Schiffer idejében sem tudták megszólítani az embereket az LMP-sek.
2017. dec. 26. 21:13
4/13 anonim válasza:
Attól függetlenül sem lenne, hogy szerintem Schiffer különb mint "szellőke".
2017. dec. 26. 21:27
5/13 anonim válasza:
Nem
Schiffer pont azért hagyta őket ott, mert nem akart örökké egy küszöbbel küszködő párt vezetője lenni.
2017. dec. 26. 21:34
6/13 anonim válasza:
"Továbbá, a többi baloldali politikushoz képest nem álomvilágban él,hanem két lábbal a földön áll, nem híve annak,hogy minden EU döntést feltétel nélkül el kell fogadn"
Vicces hogy ezt az a baloldal hangoztatja akik alatt túlzott deficit eljárást indított az EU.
2017. dec. 26. 21:58
7/13 anonim válasza:
Schiffer egy harmat gyenge politikus de amilyen harmat gyenge az ellenzék még az is előfordulhat.
Főleg ha Gyurcsány továbbra is tapossa az utat a kiskanásznak.
2017. dec. 26. 22:04
8/13 anonim válasza:
Nem hiszem, szerintem ehhez Schiffer túl "sótlan".
2017. dec. 27. 01:13
9/13 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ha egy ellenzéki párt nem radikálisan Orbán-ellenes, akkor esélye sincs. A fideszesek nem fognak átállni azért az LMP-hez, mert a Schiffer a "két lábon a földön jár", ahogy fogalmazol. Maximum bólintanak egyet, hogy lám van normális balos is, aztán mennek és leszavaznak a Fideszre. Ellenben a kormányváltást akaróknak nagyon nem tetszik, ha egy ellenzéki párt a kormánnyal egyetértést mutat. Épp ezért Schiffer alatt, aki inkább volt az ellenzék ellenzéke, mint a kormányé, az LMP csökkent, és egyébként szét is szakadt. A Szél-Hadházi páros alatt viszont újra növekedni kezdtek, mert keményebben Orbán ellen fordultak. Mindig nevetek, amikor feltehetően kormánypártiak mondják, hogy az ellenzéki pártoknak nem kéne folyton a kormány ellen, néha egyet is érthetnének. De miért? Az ellenzéknek azért van még annyi szavazója, amennyi, mert a kormány ellen vannak, ha ez megszűnne, akkor csak ebből a meglévő szavazótömegből veszítenének, nyerni meg semmit, mert mint mondtam fideszes nem fog átállni.
2017. dec. 27. 01:28
10/13 anonim válasza:
Schiffer, meg a jó politikai érzék? Na ne vicceljél kérdező. Schiffer nem volt eléggé ellenzéki egy ellenzéki párt vezetőjeként. Ha ma egy ellenzéki nyíltan egyet értene kormánydöntéssel, az a választóknál azt jelenti hogy lepaktált a kormánnyal és valójában fideszbérenc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!