Az ellenzék miért nem látja, hogy a Fideszt nem lehet megdönteni, mivel a Fidesz egyet jelent a magyar nép legjavával?
Figyelt kérdés
Ha nagyon ki akarjátok csinálni, akkor lépjetek le az országból. Amíg Magyarország maga nem dől be, addig a Fidesz is marad. Ez nem kérdés.2017. dec. 26. 20:31
22/44 anonim válasza:
Jól tetted! Jelentsük őket testvér! Megérdemlik, meg kell tisztítani az országot a ballibbantaktól, akkor lesz Kánaán itt, várom már! Remélem a nemzetvezetőnk velünk marad örökkön örökké. Ha csak rá gondolok, melegség tölti el a szívemet :(:(
23/44 anonim válasza:
Unalmas troll vagy, neked elqrtuk fegyenc lehet a "nemzettestvéred".
Most pedig kérj tőle egy receptet, mert ez nem megy neked! ;)
24/44 anonim válasza:
Utálom a rohadt szocikat testvér! Én csak a miniszterelnök úrra szavazok kezdetek óta. Csak ő van nekem. Engem így neveltek! Remélem sokáig fog vezetni bennünket!
25/44 anonim válasza:
"Melyik lenne az én érvelesi hibám?"
Az a te "érvelési hibád", hogy egy zombi baller, aztán semmi érve nincs mint annak a prolinak aki kiírta a borgőzös, hasgörcsös szüleményét így Karácsony legvégén. :)
26/44 anonim válasza:
Igazad van testvér! Ezeknek semmi más dolguk nincs mint a politika topikot bújni még karácsonykor is, és bomlasztani a nemzetet!
27/44 anonim válasza:
Ez nem érvelési hiba de neked elnézem. Mellesleg nem vagyok balos sem. Egyéb? :)
29/44 anonim válasza:
Szerintem félreértetted a célzást, meg akire céloztam! :D
Amúgy elnézve ezeket a baller trollokat világossá válik miért is nem tudnak kormányt váltani.
30/44 anonim válasza:
29! De igen, balos hazaáruló vagy, mert nem akarod, hogy a miniszterelnök úr kivezessen bennünket a gödörből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!