Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értek nagyon a politikához...

Nem értek nagyon a politikához, az a kérdésem, mikor váltják le Orbánt, és ki? Jó vagy rossz lesz ez nekünk? És miért?

Figyelt kérdés

2017. dec. 26. 10:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%

"""Nagycsaládosok adómentesek" "

Nézőpont kérdése!Én meg úgy látom,hogy másoknak többet kell adózni miattuk.

Ők szaporodnak,de a vele járó terheket más vállalja.Csak sajnos senkit nem kérdeznek meg,akarja e ezt.

2017. dec. 26. 15:08
 22/27 anonim ***** válasza:
23%

nem tudom mi baja van a baloldalnak a család intézményével

az, hogy a 'társadalom' meghaladta volna ezt az intézményt egyszerűen nem igaz

a család meg tudja teremteni azt a védvonalat a globalizációval és a vadkapitalizmussal szemben, amit egyébként a szoclibek a nemzetállamok és a nemzetek felett álló közösségekben (pl EU) egyszerűen nem hajlandóak

Mi a nyílt társadalom nagy előnye? Hogy mindenki egyenlően veheti fel a nagy amerikai bankok 25%-os THM-jeit?

Egy egyedülálló anya a három gyerekével meg nem család. Milyen védvonalat jelent az? Hát semmilyent.

Dehát igazuk van... oszd meg és uralkodj. Csak azt nem értem magyarországon kinek a személyes érdeke, hogy romboljuk a családokat.

2017. dec. 26. 16:44
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

"azt sem tudom, most jó/rossz nekünk"

LOL !!!!!!!!!

2017. dec. 26. 16:44
 24/27 anonim ***** válasza:
18%

A Fideszt nem fogják leváltani, a Fidesz végét Magyarország becsődölése fogja elhozni.

Ha le is váltanák, amire van úgy 0,1% lehetőség, akkor a mániákus fideszesek teljesen szétvernék az országot. Nem bírnák elviselni a hatalom elvesztését és mára teljesen átfonták az egész magyar társadalmat.

Mondhatni, hogy jelenleg a Fidesz a magyar társadalom, mi többiek csak meg vagyunk itt tűrve.

2017. dec. 26. 19:50
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire nem értesz hozzá akkor használd a gúglit inkább, és művelődj! ;)
2017. dec. 26. 20:11
 26/27 anonim ***** válasza:
25%

Választás hoz 1 eredményt.

Minisztert a Köztársasági elnök választ.

Vagy a parlament??

Nekünk biztosan nem lesz jó ha többnejű családok ide települnek.

Még a " romák " is többet dolgoznak, mint ők dolgoznának.

Mi a többiek dolgozunk, adónkból őket is eltarthatnánk.

Ez neked jó lenne?

2018. jan. 12. 07:39
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
A ballib, csak nullákat nyomogatni képes együgyű, fröcsögő befirkálók az élő példák arra, hogy az ellenzék miért nem lesz képes most sem leváltani ezeket.
2018. jan. 12. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!