Miért mondják, hogy nem lesz új kormánya az országunknak 2018 ban, mikor biztosan új kormánya lesz?
"Több mindent tett le az asztalra mint te.
"
nem is az a baj basszus te rajongó. Hanem hogy többet is emelt el mint mi!
"Az én életszínvonalam jobb mióta ők vannak kormányon, azért írtam azt amit. "
Hazóta nem egerek szaladgálnak a kórház pincéjében, hanem patkányok zuhannak a plafonból a fejünkre... XD
"Egyébként ha én lennék Orbán Viktor miniszterelnök úr, biztos nem akarnám figyelembe venni azokat, akik így beszélnek rólam (mint ti). Szóval tisztelettel kellene írnotok róla, nem gondoljátok?"
két kérdésem lenne:
1. Nagyobb tisztelettel kéne bánnom valakivel aki először hülyére lopja magát abból a pénzből ami tőlünk folyt be közcélra, vagy amit kapott az ország, hogy ránk költse, ráadásul a fáradtságot sem veszi, hogy titkolja, és ilyen autokrata haverokat keres, aztán ha szóvá merem tenni, még én vagyok a rohadt sorosista meg simicska csibe? Logikus nem? Aki le van szarva ne ugráljon. Csak az a baj, hogy gyenge trollkodás ez.
2. Vagy zseniális színész vagy vagy tényleg ennyire hülye?
Egyébként az új Fidesz kormány tényleg sokban más lenne mint a mostani, tehát nem maradna ugyanez 2018 után, mint sokan írják.
ma 00:03 Nem értem milyen patkányokról beszélsz. A jelenlegi kormány alatt én sokkal több mindent engedhetek meg magamnak, mint előtte.
ma 00:06 Nem trollkodás. Rengeteg mindent fejlesztettek abból a pénzből amit kapunk, olyanokat is amiknek értelme is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!