Miért lett a Jobbik ilyen lagymatag?
Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 19:20
1/10 anonim válasza:
Nem lagymatag. Próbál szalonképessé (elfogadottá) válni, de ez nem olyan egyszerű. Keresik az utat ott, ahol nem létezik út. És nem mindig tudják, hogyan kell keresni ilyen körülmények között. A környezetük egy jó része meg nem érti őket.
2/10 anonim válasza:
Szerintem Simicska kérte ezt tőlük anyagi támogatásért és médiamegjelenésért cserébe. Simicska 2015-ben tűnt fel a Jobbik körül, akkor kezdődött a néppártosodás is. Nehéz nem észrevenni.
3/10 anonim válasza:
Kellene a hatalom, a pénz. Bármi áron. Ha nem sikerül, nagy dolog, majd más meló után néznek.
Aki így forgatja a köpenyeget, ennyit ér neki az eszme, a választói, az kormányon is hitvány erő lesz.
4/10 anonim válasza:
HakapesziM: Orbánnak nincs olyan kijelentése, amit szintén egy Orbáni kijelentéssel ne lehetne cáfolni!
Az sem igaz, amit kérdez!
5/10 anonim válasza:
Minden lagymatag lett, töketlen. A nyílt, férfias háborúk korának leáldozott.
Ha megfigyeled a kultúrbal gender tagozata világszinten folytatja a herélést (egyelőre csak átvitt értelemben), az egész emberiség módszeres elférfiatlanítását a legkülönfélébb és legsunyibb eszközöket felhasználva.
6/10 anonim válasza:
Aki hideg és langyos, az üljön föl a gázsütőre.
7/10 anonim válasza:
Szerintem csak most kezdenek igazán népszerűvé válni. Én eddig ki nem álltam őket mivel baloldali vagyok, de most már egész szimpatikus párttá váltak számomra. Egy baloldali összefogásban volna helyük és esélyük szerintem.
8/10 anonim válasza:
Mert a Jobbik helyre dugtam be Vonának
9/10 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy lagymatag? Nem égetnek EU-s zászlót, az hiányzik? Talán rájöttek, hogy hülyeség volt.
10/10 anonim válasza:
Új szavazatokat akartak szerezni. Úgy tűnik nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!