Az ellenzéki oldalon van olyan párt ami nem hullot még teljesen a szakadékba?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki kiáll az elvei mellett az indulása óta, nem csatlakozgat összevissza más pártokhoz, stb.2017. dec. 16. 14:59
1/10 anonim válasza:
Az, hogy egyik pártból a másikba megy nem jelent semmit. Nézd meg Orbánt. A 2002-es Orbán elvei sem ugyanazok, mint a 2017-es, ehhez nem kell pártból pártba ugrálni...
3/10 anonim válasza:
LMP, az Együtt és a Momentum ilyen. Nem azt mondom hogy egyet kell érteni az elveikkel (én se vagyok annyira nagyon liberális), de stabilan állnak az elveik mellett.
A Jobbik megváltozott. Én nem mondanám hogy elvtelenek, inkább normalizálódásnak nevezném azt amin keresztülmentek. Most őszintén nem szimpatikusabb Mirkóczki és Volner, mint Gaudi, aki gondolt egyet és a választások előtt pár hónappal és egy magánakció keretében kidobta az eu-s zászlót az ablakon?
Az MSzP meg DK teljesen elvtelenek, azon kívül hogy kormányozni akarnak (bár azért mintha azt se nagyon akarnának már) semmit sem tudnak mutatni.
De a legelvtelenebb, legszélkakasabb párt a fityesz.
4/10 anonim válasza:
LMP-ben túl sok kivetnivalót nem lehet találni. Úgy gondolom, h nagyon meg fognak erősödni a választásokig. Szerintem meg is éreemlik.
5/10 anonim válasza:
Nem létezik egyetlen más párt sem amelyik csak egy kicsit is megközelítené azt a totális szakadékba hullást ahogy te fogalmaztál, indulásuk óta történt pálfordulást és elvetlenséget ami a korrupció pártjánál(Fidesz a gyengébbek kedvéért) megfigyelhetsz.
6/10 anonim válasza:
És a nem ellenzéki oldalon? Ha már így tetted fel a kérdést...
7/10 anonim válasza:
Éljen a FIDESZ és a FERENCVÁROS!!!!!!
8/10 anonim válasza:
Remélem mind. +érdemlik! :XD
csak jót röhögök rajtuk
9/10 anonim válasza:
De ugye nem azt akarod mondani, hogy a Fidesz kiáll az elvei mellett? Cirka 2000- ig a Liberális Internacionálé tagja volt a Fidesz, Orbán meg az egyik alelnöke.
10/10 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy régen másmilyenek voltak de most ők vannak hatalmon és úgy tűnik mintha nem lenne igazi ellenfelük. Nekem úgy tűnik mintha amolyan tessék lássék gyülekezés lenne , csak félig meddig akarnak bejutni, abszolút érdektelenséget látok.
2017. dec. 17. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!