Vannak még ebben az országban fideszesek?
Nem a közvélemény-kutatás eredményeire gondolok, ott szerintem lehet hazudni.
Pl. a környezetetetkben vannak fideszesek? Ez pl. nem reprezentatív minta, de legalább igaz.
Az én vagyok. :)
Meghallgatom, aki a kormányt szidja, és mivel nem vagyok 100%-ig elégedett (öö... szerintem ez az egészséges és természetes), ezért nekem is jól esik.
A családomban van olyan aki egyenesen szenté avatná Orbánt.
Nyilván 8 cég, aminek egy részének kifejezetten kormánykritikus és baloldali/liberális megrendelőik vannak mind csalnak, csak hogy Orbán jól tudjon aludni és érezze, hogy még mindig 2-2,5 millióan támogatják.
Nem kéne már ennyire feketén látni a helyzetet, próbálj kicsit elvonatkoztatni attól amit az általad hitelesnek vélt médiában hallasz és néz szét mit tapasztalsz a környezetedben, esetleg próbálj utánanézni, hogy mondjuk az ország másik végén mi van. Mert ha hiszed ha nem vannak bőven akik most jobban élnek, mint 2010 környékén.(aki meg előrelépett és jobban él az mért lenne annyira kétségbeesetten kormányellenes mint a károgók?)
Hogyne
Nyugdíjasok többsége
Prolik,akiknek pl tüzelőt adnak,vagy krumplit,vagy közmunkás romák.
Havi 300 felett keresők,akik kevesebbet adóznak.
Én fideszes vagyok, bár tény, hogy bennem van az is, hogy nincs jobb jelenleg, mert ha lenne, arra szavaznék.
Nincs jobb jelentése itt: olyan, akiről elhiszem, hogy jobb, akiben én jobban bízom.
Csak nemigen látni fideszeseket, akár cikkek alatt (nem elsősorban politikával foglalkozó, de néha politikai tartalmú cikkeket közlő oldalon), akár itt, gyakorin. Akár a "való életben", a hús-vér ismerőseim között.
Nálunk a család nagy része baloldali. Azért is írom így, mert szerintem (már?) nem MSZP-sek, de valamelyik baloldali párt szavazói.
Persze nekem is volt pár családtagom akin felfedeztük az elmebetegség eme tüneteit.
Azóta szerencsére kezelik őket de mivel orbán kivonta az eü ből a milliárdokat így a gyógyulásuk lassú és kétséges, de el tudnak menni kisvasutazni a C. osztály többi lakójával így legalább nem unatkoznak.
Igen, sajnos nekem elég sok rokonom és ismerősöm az.
És még olyanok is azok lettek a migránsozás miatt, akik előtte nem voltak azok.
Elég betegek a magyarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!