Ti értitek Karácsony Gergely lépését?
Nem nagyon vagyok penge a politikában, de a Párbeszéd szénája nem állt túl jól, és az MSZP-é sem, lehet ezért fogtak össze, hogy legyen esély talpon maradni.
Sajna arra nem látok esélyt, hogy a DK összefogjon velük, vagy bárki más. így viszont még legalább 4 évig szívni fogunk a keleti blokk csatlósaként.
A helyzet az, hogy senki nem akar ennek a lúzer társaságnak az élére állni.
Végre sikerült Karácsony Gergelyt bepalizni, de aztán ő is megbánta.
A vége az lesz, hogy Gyurcsány lesz megint a miniszterelnök jelölt.
Nos... Hát itt tart megint a baloldal 8 év után.
Csoda, hogy menekülnek a szavazók?
Gyurcsány jelenléte a politikába jól jelzi azt, hogy valami nagyon defektes ebben az országban!
Orbán és Gyurcsány - ez a két alak, akik a legtöbbet ártották ennek az országnak! Bármelyiket ismét pozícióba helyezni az az ország elleni vétek!
Sajnos nem látom Karácsonyban sem az erőt, sem az ésszerű kompromisszum-készséget... Ő bejut a parlamentbe, aztán ámen. Tőle nem sok mindent lehet elvárni. Sajnos. (bár ne lenne igazam!)
Racionálisan: a legnépszerűbb baloldali ellenzéki politikust, a még legtámogatottabb baloldali párt élén indítják. Igen értem.
De ezenkívül: a választási kompromisszumot meg kell kötni, igaz? Ezt mindenki tudja. Ennek ellenére, ha valaki lépéseket tesz ebben mindjárt leesik az állunk, ezt nem értem. Itt nem bal jobb, mszp nem mszp a lényeg.
Karácsony Gergő nem az MSZP listáján indul, hanem a Párbeszédnek és az MSZP-nek KÖZÖS listáján, amihez más demokratikus ellenzéki pártok is csatlakozhatnak a DK-t is beleértve.
Nem KG. döntött egy személyben arról, hogy más pártokkal is lesz összefogás. Kormányt váltani akaró pártok csak ebben gondolkodhatnak egy ilyen választási rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!