A Fidesznek van esélye a 3/4-re is?
Simán lehet, sok az agymosott.
"most a szokásosnál is nagyobb Fidesz győzelem várható szerintem"
Szerinted!
2/3, vagy 3/4? Nem mindegy?
Az sokkal inkább szomorú és meglepő, hogy még ilyen felállásban is vannak emberek, akik elhiszik, hogy a baloldal tehet mindenről.
Vegul is tenyleg a baloldal tehet mindenrol, mert a maszop kezdte az elqrast, es folytatta a masik baloldali MSZMP szarny, a fidesz az elkurast.
Es ez a gond, hogy magyarorszagon kb csak baloldali partok vannak.
Az meg nem erdekel ki minek hirdeti magat a tenyek elleneben, szoval mondogathatjak a fideszes elvtarsak hogy ok a jobboldal, de ha baloldalikent viselkednek akkor nem lesznek jobboldal...
"es folytatta a masik baloldali MSZMP szarny, a fidesz az elkurast."
Azért a baloldal attól értékekben, elvekben igen messze áll.
"az elemzők szerint egy Britt választási rendszerben 9/10-eddel győztek volna"
Ezt vegye figyelembe az aki a magyarországi választási törvényt szidja.
A kérdésre azt tudom mondani (Fideszre szavaznék), hogy ameddig nem történik meg az adott dolog, azaz esetben a választás (vagy legalábbis a leadott szavazatok) addig akármire van esély. Tehát itt nem az a kérdés, hogy van e (mert mindenre van) hanem, hogy mennyi. Szerintem is Fidesz győzelem várható, szerintem a 3/4 túlzás, de ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!