Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért háborog mindenki azon,...

Miért háborog mindenki azon, hogy a budapesti orvosegyetem magánklinikát fog nyitni?

Figyelt kérdés

[link]

Nem látom,hogy ezzel mi a baj.

Ez az egyetlen módja,hogy egyáltalán legyen minőségi egészségügy.

Én évek óta csak magánklinikán kezeltetem magam,ha valami bajom van.

Mondjuk nem is értem,hogy akinek komoly,felelős álláspozíciója van, mint nekem,hogy lenne ideje órákat, fél napokat várni egy vérvételre vagy tüdőszűrőre.

Én ebben látom a jövőt, a privát vagy részben privát egészségügyben.

A normálisabb cégek szerződésben állnak ilyen intézményekkel és az ott dolgozók a legtöbb ellátáshoz ingyenesen vagy nagy kedvezménnyel hozzáférnek.

Szerintem, inkább legyen fizetős egészségügy, mint,hogy egyáltalán ne legyen.Ugyanis, nagyon komoly probléma az egészségügyben dolgozók elvándorlása.

2017. dec. 10. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10-es, a paracetamol nem antibiotikum. Hogy a többi böszmeséget honnan szedted, fogalmam sincs, de amikor ilyeneket olvasok, elgondolkozom, érdemes-e irgalmatlan pénzeket beleölni abba, hogy hozzád hasonló agyhalottakat minél tovább életben tartsunk.
2017. dec. 10. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Honnan szedtem? Angliában az van! Onnan! Te élsz vakságban. Én ilyen infókat hallottam, majd rájöttök mik fognak itt történni terv szerint...! Az antibiotikum nem éri meg a gyártónak, nincs rajta elég profit. A doki írja ki, az állam támogatja, sok pénzt vesz el az államkasszából! A paracetamolt megveszed a boltból, orvos nem kell hozzá, h felírd, annyit zabálhatsz be ammennyit akarsz, nagyon sok ember meghalt már túladagolásban!
2017. dec. 10. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Ismétlem, a paracetamol nem antibiotikum.:D Minden szirszarra pedig nem is kell antibiotikumot szedni, ugyanis ennek (meg a nagyüzemi állattartásra jellemző mértéktelen használatnak) köszönhető ugyanis a polirezisztens baktériumtörzsek kialakulása. A gyógyszergyártóknak pedig rohadtul megéri új szereket kutatni és gyártani, különösen kormányzati támogatással, mint pl. az USÁ-ban, ahol pillanatnyilag 39 új antibiotikum áll fejlesztés alatt. A régiek jó részét ugyanis ki lehet dobni, és olyanok kellenek, amik az új, rezisztens törzsekre hatnak.
2017. dec. 10. 21:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
És akkor milyen jogon kérik el a TB-t?
2017. dec. 11. 09:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Kik?:-)
2017. dec. 11. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!