Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek igaza van Gyöngyös...

Szerintetek igaza van Gyöngyösi Mártonnak (Jobbik)?

2010. jún. 2. 13:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
2%
44%-osnak van igaza :)
2010. jún. 2. 13:54
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
Igaza van
2010. jún. 2. 13:55
 23/26 A kérdező kommentje:

Szerintem teljes mértékben igaza van. A teljes cikket azért olvasta fel, mert a magyar média szűkszavúan adta le a hírt. Másrészt most forgatom a Világgazdaság nevű üzleti napilapot és ebben az áll, hogy már az ENSZ bizottsági tanácsa is elítélte az akciót.

Én úgy érzem, hogy a vitába belevittetek egy kis politikai identifikációt. Biztos vagyok benne, ha más párt képviselője olvasta volna fel a cikket, akkor sokkal több ember igazat adott volna.

Izrael igazságtalanul és barbár módon járt el, hiszen a likvidálás helyett inkább a hajók szállítmányának ellenőrzése lett volna a helyes megoldás.

Palesztina hatalmas betonfallal van elkerítve, a bent élők sorsa kilátástalan, csak a segélyszállítmányok biztosítják jóllétüket.

Azon meg gondolkodjatok el, hogy az ő helyükben te felrobbantanád e magad vagy inkább leéled az életed egy táborban, mindentől elzárva (mert ugye palesztin addig nem robbantott, amíg nem volt oka kit)

[link]

2010. jún. 2. 14:11
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is igaza van. Ha nem állna annyi pénzember Izrael mögött, már rég letörölték volna a térképről.
2010. jún. 2. 15:51
 25/26 anonim ***** válasza:
93%

ezek a turbó demokraták mint képmutató zsidók

nekem soha többé ne hivatkozzon itt senki emberi jogokra

2010. jún. 2. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló az a típus, aki bármire ami Jobbikos vétót mond, hihetetlen amit a krva zsidók művelnek, Hitlernek még néhány évvel többet kellett volna tevékenykednie, és nem lennének ilyen jellegű problémái a világnak...
2010. jún. 3. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!