Vona meddig húzhatja még a Jobbik élén?
Figyelt kérdés
Megvárják még teljesen kinyírja a pártot vagy előbb félre teszik?2017. dec. 9. 15:36
1/7 anonim válasza:
Remélem már nem sokáig! Egy harcias pojáca! Mondom mindezt úgy, hogy volt idő, hogy rájuk szavaztam!
2/7 anonim válasza:
Azt olvastam hogy most van feljövőbe a jobbik, mióta bejelenteték hogy megbirságolják őket és ezért lehet hogy nemtudnak indulni a 2018 as választásokon álítólag azóta ömlik a pénz a jobbik kasszájába, és már olyanok is rájuk akarnak szavazni akik eddig nem szinpatizáltak velük.
3/7 anonim válasza:
Választásokig. Ott hacsak nem lesz valami komoly villantás és előrelépés akkor lehet elfogy a türelem Vona iránt.
#2 ezt melyik mesecsatornán hallottad?
De még ha pillanatnyi szimpátiát ki is vált ez az irányukba akkor se hiszem, hogy kitart választásokig illetve, hogy ez érdemi támogatottságot eredményezne. (ha kapnak 1 millió szavazatot(2014-es eredményük) már az nagy szó lesz)
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
#3: Pedig eredményezhet akár érdemi támogatottságot is. Főleg azok köréből, akik nem rajonganak az egypártrendszerért. Van az úgy, hogy a fagyi visszanyal.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, de kisebb bajuk is nagyobb annál. Jelenleg a Fidesz jó pár százalékot hozzáadott a szavazótáborukhoz
7/7 anonim válasza:
A választás napjának éjszakájáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!