Az ÁSZ jelentése szerint további 7 párt után vizsgálódik, választásokig betiltják az MSZP, LMP, DK, Momentum, Együtt, PM, liberálisok-okat is?
# 10 Csak az együgyü pártpropagandát nyomod, fingod sincs hogyan működik a világ. A Jobbik csalt, büntetést érdemel. Most ez zajlik. Ha annyira fontos a neoliberális oldalnak a szavazatokért, akkor soros majd kisegíti őket ne félj !
Legalább valami hasznosra megy a pénze :XD
"Az értelmes pártóktól? És melyek lennének ezek?"
Alapítani kell.
# 9/13 Időpont ma 20:53
Egyszerűen buta vagy. Fel se tudod fogni, hogy mit tett most a fidesz. Fel se tudod fogni miről szól ez az egész. Fel se tudod fogni milyen következményei lehetnek.
Felháborítónak tartom hogy a fidesz az én ellopott adómból finanszírozza a saját kampányát és az én adómból építi a médiabirodalmát miközben a második legerősebb ellenzéki pártot mondvacsinált indokkal ellehetetlenítik. Ez undorító!
"Az értelmes pártóktól? És melyek lennének ezek?"
"Alapítani kell."
Most elképzeltem egy GYK-s kommentelőkből álló pártot :D
Orbánék 2010-ben hasonlóan kavarták Simicskával a plakátsztorit, mint most a Jobbik. De hát az a fránya kettős mérce ugyebár ...
" minden diktátor mint a felcsúti pákító is a kulcspozíciókba helyezte az embereit (lásd.:ÁSZ vezetése) majd mindenkivel leszámolt aki fenyegetheti az egyeduralmát (lásd.: Jobbik)"
Tudod mi a közös az összes diktátorban? Az hogy az olyanokat mint pl.: te akik kritikusok az aktuál hatalom ellen mind lecsukják vagy rosszabb. Európában egy országban van diktatúra, Törökországban szerinted az ottani ellenzékiek /kormánnyellenes újságírok stb szabadon vannak? Mind csücsülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!