Mi a véleményetek erről az úriemberről? (videó linkelve)
http://www.youtube.com/watch?v=1YH1O3ALY9g&feature=player_em..
értelmi szintje vetekszik 1-2 über demokratáéval aki ezt az oldalt látogatja ;)
a jelszó megölünk mindenkit, a romák fellázadnak az elnyomás ellen stb stb
jó szórakozást :)
ja igen megöljük
hol a fideszeseket hol a jobbikosokat :)
a fazon eléggé keveri a 2 pártot
de jó tudni hogy a végén mindenki kommunista 3/3 besúgó :D
IQ bajnok cigó.
Ezeknek lehet fenyegetőzni, minden következmény nélkül? Budaházynak nem?
Haszontalan, élősködő, nagypofájú népség. De jöjjön a 300 tetves cigóval jobbikosokat/magyarokat ölni. Várjuk szeretettel.
És most megyek kimosom a gatyámat, mert össze-vissza sz@rtam magam az ijedségtől.
Pont ezt linkeltem be tegnap, de törölték...
Csúnya vége lenne a romáknak, ha ez felszítja a magyarokat...
"Ezeknek lehet fenyegetőzni, minden következmény nélkül?"
tettél ellene feljelentést? nem? akkor mit is kérsz számon?
"tettél ellene feljelentést? nem? akkor mit is kérsz számon?"
érdekes a média nem b@szogatja rasszizmus vádjával...
1.EZ AZ EMBER ROMA!
2.NEM TANULTA TÚL MAGÁT-nem tudjuk miért-!
3.NEM KEVERTE A FIDESZT A JOBBIKKAL,sőt kiderült azt várja
ORBÁN VIKTOR megmenti a cigányokat ,és MAGYARORSZÁGOT a JOBBIKTÓL,a FASISZTÁKTÓL !
4.SZERINTEM IGAZA VAN, nem vagyok roma !Valószínűleg a Fideszre szavazott ez az ember,a többi romával együtt.
Megértem a fazont,mivel valóban Jobbik szimpatizáns volt a suttyó aki kinyírta a kis csajt,aki valóban cigány volt.
Szerintem a Fidesz kicsinálja a magyar gárdát ,mivel ártanak a magyaroknak.Ráadásul legalább annyire primitívek ,mint a fickó a videón.
55,58
A gyilkosságok nem politikai, vagy faji alapon történnek.
Ez egy buta roma, még a kérdésekre se válaszolt normálisan, csak egyfolytában fasisztázott, jobbikozott. Akkor most látogassunk be a börtönökbe és kérdezzük meg a gyilkosokat, hogy milyen szimpatizáns?
Ez a videó nem más, mint egy LMP propaganda a jobbik ellen. Még a fidesz sem süllyedne ilyen szintre.
A faji alapú gyilkosság amúgy a romáknál figyelhető meg: a sajátjukat nem késelik meg az utcán 1 szál cigiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!