1/10 anonim válasza:
Teljességgel el tudom képzelni, az ellenzék saját magát őrli fel én még az 50% on sem csodálkoznék mert szerintem a baloldali szavazók nagyrésze elsem fog menni
4/10 Koplárovics Béci válasza:
Ha indítok egy "Nem tudja/Nem válaszol/Nem szavaz" nevű pártot, akkor bejutok a parlamentbe?
5/10 anonim válasza:
Erősen kétlem, hogy csupán 30% lesz a nem szavazók aránya.
Amúgy meg, miért nem a főoldalon lévő statisztikát linkelted? Elég nagy a szórás, így azt átlagolva azért reálisabb lenne a kép. Bár a választókörzet alapú szavazás miatt amúgy se sokat érnek az ilyen statisztikák.
6/10 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy kiegyeznék?
Hogy lehet kiegyezni ezzel? Vagy mit jelent az, hogy nem egyezek ki? Bombát kötözök magamra és felrobbantom magam?
7/10 anonim válasza:
“Fél évvel a választások előtt a lakosság 44 százaléka úgy érzi: jó irányban mennek a dolgok az országban."
Ezért nem is szabad itt maradni.
8/10 anonim válasza:
Ha ez lenne a választás eredménye, természetesen kiegyeznék vele. Elvégre erről szól a demokrácia.
9/10 anonim válasza:
Miérrt ne egyeznék ki bármilyen választási eredménnyel? Az más kérdés, hogy örülnék-e neki, de ha ilyen eredmény születik, elfogadom.
10/10 anonim válasza:
Aki itthon marad mert különböző okokból nem hagyhatja el az országot, el fogja fogadni a végeredményt.
Az akkor vélemények alapja ez az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!