Szolnokiak! Mi a véleményetek Szalay Ferenc polgármesterről?
Sosem rá szavaztam, de normális, elvezetgeti valahogy a várost. Le nem romboltatta, fel nem virágoztatta. Jó értelemben átlagos. Nem egy nagy tolvaj, vagy nem egy extrém korrupt állat.
Egyszer láttam őt az Intersparban még vagy 10 éves koromban.
Tudjátok ki az a Farkas Flórián (Országos Cigány Önkormányzat). Ő is szolnoki. Flórián lány unokája, "Zsüli" egy óvodába járt az én húgommal, egy csoportba kicsiként (bő 15 éve már). Na és úgy tudom Szalay Ferenc szeretője, vagy már együtt is él Szalay Ferenc vele (?), Szolnok polgármestere, ezzel a cigány nővel, aki Farkas Flórián középkorú lánya. Talán Szandán lakik/laknak? (Ami egy városrésze Szolnoknak)
Egyetemista vagyok, már nem Szolnokon élek, de rengeteget járok haza, ezt is több helyről hallottam, amit itt fentebb leírtam.
Ez utóbbit értékítélet nélkül mondom amúgy. (Én is láttam már szép cigány nőt, akivel szexeltem volna szívesen.)
Hogy mi a véleményem a vén k** urvázós polgármesterről,akinek a keze csak a csókosokig nyúlik,és mikor valaki bemegy a Városházára hozzá,akkor a lábát az asztalra téve olvas? Rajongok érte,komolyan mondom..! (Ez még viccnek is rossz volt!:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!