Hol tudok "leiratkozni" a kormánytól érkező
megkeresésekről?
Figyelt kérdés
Az ilyen „Üdvözlöm Szijjártó Péter vagyok” típusú telefonhívások. Meg a „várjuk szeretettel Orbán Viktor beszédére” mocskok amiket szeretnék örökre elfelejteni. Nem is beszélve arról, hogy nem óhajtok nemzeti konzultációs ívet sem kapni.
Hol igényelhetem és milyen formában az adataim ilyesféle felhasználásának törlését?
" Saját szar sorsodért ne a kormányt okold. Talán tanulni kellett volna olyat, amiből meg tudsz élni rendesen!"
igaz. Én tanultam. Pl abból, hogy húzzák le a jó édes k*va anyjukat ennyi adóval és terheljék meg azt ennyi járulékkal, akinek 2 anyja van... és leléptem a családommal együtt. Azóta köszi a sorsom jól alakul.
2017. dec. 4. 07:44
12/17 anonim válasza:
A hitlerjugendől hogy szabadultál? az ss ből mikor estél ki?
Koporsó tesó koporsó
2017. dec. 4. 09:19
13/17 anonim válasza:
De egyáltalán hol, mikor iratkoztál fel?
2017. dec. 4. 16:36
14/17 anonim válasza:
Félre ne érts, nem gúnyolódom, csak mivel engem nem "hívogatnak", tényleg érdekelne, hogy mi alapján választanak " célpontot".
2017. dec. 4. 16:37
15/17 anonim válasza:
Az inzultációs levelektől meg tudsz szabadulni, ha az ügyfélkapun nyilatkozol arról, hogy nem használhatják fel ilyen célokra a címedet, legalábbis egyelőre úgy tűnik, hogy ez a módszer tényleg működik, mert a családból csak én nem kaptam ilyen sz*rt legutóbb. A telefonos zaklatásokkal nincs tapasztalatom, talán a szolgáltatónál teljes körűen letiltathatod a számodat.
2017. dec. 4. 18:47
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos fogalmam sincs, hogy ez mitől ilyen hektikus.
Az ügyfélkapus válaszokat köszönöm, már foglaltam is időpontot a regisztrációhoz.
2017. dec. 4. 19:41
17/17 anonim válasza:
Sehol csak akkor ha elhagyod az országot , remetének állsz és cukorból nyered ki a számodra fontos dolgokat hogy ezzel képes legyél érvényesülni egészen addig még meg nem DÖGLESZ . Vagy ha eladod a lelked az ördögnek , én csak ezeket tudom mint kiút
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!