Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem sajnáljátok Viktort?

Ti nem sajnáljátok Viktort?

2017. dec. 3. 07:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
LOL, kicsit se vagy lenéző paraszt. És a paraszt szót most nem a disznóvágó emberre értem...
2017. dec. 3. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De igen, nagyon...ja, nem.
2017. dec. 3. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
nem, te csak azt mondtad róluk, hogy ne foglalkozzanak a népvándorlással mert úgysem érhetnek hozzá, hiszen csak hülye falusiak
2017. dec. 3. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Megin oda jutottunk hogy a hüle falusi parasztok. Néha az ilyeneknek nem ártana kimozdulni. Szerintem sokan azt hiszik falun se villany se vezetékes víz. És csak kinti wc van. Sokuk Budapestet még el se hagyta szerintem. Azt hiszi Budapest határa az emberi civilizáció vége is egy ben. Persze nem mindenki ilyen ott se. Nagy része az embereknek ott is normális mint máshol
2017. dec. 3. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:
7# Jah tényleg sok értelme lenne mindenki vissza küldené, hogy "úgy szar ahogy van" ezt mindenki tudja
2017. dec. 3. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!