Miért olyan nehéz elképzelni egyeseknek, hogy valaki azért fidesz szavazó, mert egyszerűen nem akar újra baloldali kormányt?
"Folytatom a gondolatmenetemet.
Igen, a Fidesznek az a taktikája, hogy valami ELLEN kell mindig összefogni. De Gyurcsány már unalmas, kérlek haladj a korral kedves kérdező, most Sorostól kell rettegni."
Elmondjam hogy ebben a Sorosozásban mi a csattanó? Az hogy az ellenzék ugyan úgy a fidesz Soros kampányával foglalkozik és nem valódi ügyekről.
Ennyit ér a magyar politikai ellenzék én csak a nyomdafestéket sajnálom amivel rányomtatják a szavazólapra a bukott politikusok listáját
"kit érdekel? a baloldal az összes felsorolt kritikát képes alulmúlni"
nagy logika. Csak az a bökkenő kedves uram, hogy ez sovány érv. Az, hogy neked a baloldal szót, és a baloldali alternatívát a Gyurcsány név, és a hozzájuk kötődő kormányzás jelenti súlyosan leegyszerűsítő, és korlátoltságra vagy struccpolitikára vall. De lehet egyszerűen csak önigazolás. És ez cink. Nem bántásból de ha értelmesen áll elő valaki, hogy miért Fidesz szavazó, még bántani se szoktam, mert tudja mutatni, hogy felelősséggel az. És nem önigazolni akar.
"Mert ők nem akarták szétrombolni az országot és fasiszta diktatúrát építeni helyette, azért.
"
csak úgy véletlenül sikerült értem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!