Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi változott 2013-ban, hogy...

Mi változott 2013-ban, hogy addig nőtt a szegénység és a gazdasági leszakadásunk, azóta meg egy javuló pályára léptünk?

Figyelt kérdés

Nemrég nézegettem a GDP éves növekedését, és 2013-tól 2016-ig vagyis az elmúlt 4 évben már kicsivel(9%-al) a V4-es országok átlaga fölött nőtt a gazdaságunk, míg 2002-2012 között messze alatta. A szegények száma meg szintén 2013-tól kezdett el megint csökkenni, 34,8%-ról 25,6-ra.

[link]

[link]

2017. dec. 1. 21:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
9%

"KB 1 millió hajléktalan él MO-n." Tíz emberből 1 hajléktalan? Ne szórakozz.

"A Kormány szerint ez a világ legjobb országa." Mikor mondták ezt? Én sose hallottam.

"nagyobb eséllyel halsz meg kórházi fertőzésben ha bevisznek mint ha nem" Ez erős túlzás. Nagyon erős.

Kérdező: Erről amit mondasz, mindenkinek más a véleménye. Van aki felfogja gazdasági előrelépésnek, valaki szerint csak látszat propaganda. Szerintem nem az számít, hogy az országban mennyivel nő/ nem nő az össztermék hanem, hogy az ember hogy boldogul. Én sok embert ismerek (magunkat is) akik jól tudnak boldogulni az országba annak ellenére, hogy a gyakorikerdesek szerint itt nem lehet megélni.

2017. dec. 2. 20:28
 22/23 anonim ***** válasza:

Kedves Pozitív! Megnéztem a grafikont, igen, és csak annyit állítottam, hogy mindhárom ország lehagyott már minket, azt nem mondtam, hogy a fidesz alatt.

"Akkor stagnált az ország, amikor a ballib volt hatalmon"

Azért ez nem igaz. Viktor 2010 tavaszán tért vissza, a görbe pedig 2007 közepén indult meg felfelé, három évvel korábban.

2017. dec. 2. 23:28
 23/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, én csak ránézek a grafikonra, és látom, hogy mi vagyunk legalul. Neked viszont gratulálok, hogy sikerült egy olyan számítási módot találnod, ami szerint mi vagyunk a legjobbak!
2017. dec. 2. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!