Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy reagálnál ha reggel...

Hogy reagálnál ha reggel kopogtatna valaki nálad, és Orbán Viktor állna az ajtód előtt?

Figyelt kérdés
Beengednéd? Főznél neki egy kávét? Beszélgetnél vele?
2017. nov. 30. 05:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Bármelyik politikust beengedném, és egy tea/kávé mellett beszélgetnék vele. Győzzön meg, ha tud! Ez Gyurcsányra, Dettire, Fekete-Győrre, bárkire vonatkozik.

Az első Jehovas nőcit is beengedtem, beszélgettem vele, és utána nem jött többet. Mondtam, hogy engem nem.tudott meggyőzni, de ettől még számomra elfogadható, hogy ő ebben hisz...

2017. nov. 30. 14:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha én azt itt részletezném, még a leendő ükunokáimat is kitiltanák az oldalról. Maradjunk annyiban, hogy beszélgessen és kávézzon vele a börtönőr.
2017. nov. 30. 18:53
 23/25 anonim ***** válasza:
44%
Miért ne engedném be? Sőt, szívesen beszélgetnék is vele egy kávé mellett.
2017. dec. 1. 02:08
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

Persze hogy beengedném!!!

Bezárnám az ajtót elővenném a nagy kést jól megforgatnám benne 20-40 helyen biztos ami biztos alapon majd kihívnám a rendőrséget hogy egy féreg betört hozzám és rám támadott, de éltem a jogommal hogy megvédjem magam.

Ha hozná rezsiszilárdot is akkor már disznóvágást is tarthatnék de olyan mocskosak hogy a kutya se enné meg őket.

2017. dec. 1. 05:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha már köröznék az új, jobb rezsimben, és lesoványodva, borostásan bekopogna hozzám, ráhívnám a rendőrséget, és ott tartanám erőszakkal.
2017. dec. 1. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!