Hogy reagálnál ha reggel kopogtatna valaki nálad, és Orbán Viktor állna az ajtód előtt?
Figyelt kérdés
Beengednéd? Főznél neki egy kávét? Beszélgetnél vele?2017. nov. 30. 05:47
21/25 anonim válasza:
Bármelyik politikust beengedném, és egy tea/kávé mellett beszélgetnék vele. Győzzön meg, ha tud! Ez Gyurcsányra, Dettire, Fekete-Győrre, bárkire vonatkozik.
Az első Jehovas nőcit is beengedtem, beszélgettem vele, és utána nem jött többet. Mondtam, hogy engem nem.tudott meggyőzni, de ettől még számomra elfogadható, hogy ő ebben hisz...
22/25 anonim válasza:
Ha én azt itt részletezném, még a leendő ükunokáimat is kitiltanák az oldalról. Maradjunk annyiban, hogy beszélgessen és kávézzon vele a börtönőr.
23/25 anonim válasza:
Miért ne engedném be? Sőt, szívesen beszélgetnék is vele egy kávé mellett.
24/25 anonim válasza:
Persze hogy beengedném!!!
Bezárnám az ajtót elővenném a nagy kést jól megforgatnám benne 20-40 helyen biztos ami biztos alapon majd kihívnám a rendőrséget hogy egy féreg betört hozzám és rám támadott, de éltem a jogommal hogy megvédjem magam.
Ha hozná rezsiszilárdot is akkor már disznóvágást is tarthatnék de olyan mocskosak hogy a kutya se enné meg őket.
25/25 anonim válasza:
Ha már köröznék az új, jobb rezsimben, és lesoványodva, borostásan bekopogna hozzám, ráhívnám a rendőrséget, és ott tartanám erőszakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!