Gyurcsány miért nem próbál meg népszerű lenni az erdélyieknél ahelyett, hogy el akarja venni a szavazati jogukat?
Mellesleg a szavazati-jog témában én sem örülök neki, hogy azok a kettős állampolgárok akik nem élnek az országban szavazhatnak.
De a qrcsányi fegyenc jobban tenné ha hallgatna szerintem, mert elég nagy utálatnak örvend, és ettől nem fog változni a tény. ;)
12-es
A határontúliak szavazati joga komoly garanciája lehet annak, hogy a balliberálisok többé ne térhessenek vissza a hatalomba Magyarországon. Ha visszajönnek, az ország végveszélybe kerül.
"És akkor arra az a megoldás ahogy a hibbant főnökötök ismét gyűlöletkampányt kreál ellenük?"
Hibbant főnököd neked van.
"Hibbant főnököd neked van."
A főnököm az jómagam vagyok, a hibbant az meg a tiétek.
Mellesleg látom, hogy ennyi volt a reagálásod rá, kb. ennyire futotta a végére tőled. ;)
# 15
Ennyire futotta mert neked sem futotta többre mint, hogy Gyurcsányozzál és a főnökömnek nevezd.
"Ennyire futotta mert neked sem futotta többre mint, hogy Gyurcsányozzál és a főnökömnek nevezd."
Hát ahogy visszaolvasom az írásokat ti nem sokat virítottatok.
Meg hát az külön komédia ahogy bevetnétek egy teljesen antidemokratikus húzást, és csak úgy vonogatnátok a szavazati-jogokat.
Ma a határon túli magyarokét, holnap meg ki tudja kiét.
Mellesleg 2004-ben is így uszultatok pont mint most. Akkor ezek szerint hozzátok fűződik a külhoniak meg a belföldi magyarok közti ellentét kiélezése is.
Pedig még akkor nem szavazhattak! :D
"Gyurcsány miért nem próbál meg népszerű lenni az erdélyieknél ahelyett, hogy el akarja venni a szavazati jogukat?"
Arra nem is gondoltál, hogy van esetleg valaki, akinek fontosabbak az elvei, minthogy bárkinél is népszerű legyen?
Persze Orbán adta a szavazati jogot, de elég erősen is kampányol odakint. Szerinted miért?
"A határontúliak szavazati joga komoly garanciája lehet annak, hogy a balliberálisok többé ne térhessenek vissza a hatalomba Magyarországon. Ha visszajönnek, az ország végveszélybe kerül."
Én meg azt mondom, hogy ebbe a határontúliak ne pofázzanak bele...ha a magyar lakosság úgy dönt, hogy a balliberálisokat szeretné hatalmon látni, akkor őket választja és akkor az úgy van és kész. Ezt pedig semmilyen manipulációval ne lehessen megváltoztatni.
Az pedig, hogy ez a magadfajtáknak ez nem tetszene, az pedig rohadtul senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!