Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek szerint a baloldal...

Fideszesek szerint a baloldal adósította el az országot, ha ez így van, akkor a Fidesz miért vett fel Paks2-re hitelt évtizedekre és miért vesz fel 20 évre a Kínaiaktól majdnem 500 milliárdot? Akkor ők nem adósítanak el minket?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Ha rám cèloztál akkor sajnálom de nem energiára gondoltam arra te gondoltál. Bármi az nálam azt jelenti, hogy bármi. A valamit kitalálni amit el lehet adni bárkinek szintèn lehet bármi.
2017. nov. 26. 20:45
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Paks2-vel a Fidesz az energia forradalom ellen tett fel 500 milliárdot.

Az az egyetlen baj ezzel hogy abban az én pénzem is benne van, és én nem erre szerettem volna fogadni.

2017. nov. 26. 21:02
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

így van. úgy lenne fair, ha az ilyen agyhalottak, mint a 34%-os fizetnének több adót, cserébe élvezhetik a majd paks2 által előállított olcsóbb áramot. az lesz csak az igazi rezsicsökkentés :D

én meg inkább fizetnék szélerőmű meg napelemfarmok által megtermelt energiáért...és az ilyen fejlesztések után biztosítanék támogatást...:D

2017. nov. 26. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:
21%

"Fideszesek szerint a baloldal adósította el az országot"

Ez nem a fideszesek szerint hanem ez tény és sajnos akkoriban is ezt nem az akkori kormánytól hanem az EU-tól és külföldi hitelminősítőktől tudtuk meg amikor is túlzott deficit eljárást indítottak ellenünk mert még a 3%-os hiányt sem tudtuk tartani.

2017. nov. 26. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

"így van. úgy lenne fair, ha az ilyen agyhalottak, mint a 34%-os fizetnének több adót, cserébe élvezhetik a majd paks2 által előállított olcsóbb áramot. az lesz csak az igazi rezsicsökkentés :D

"

nyissatok már ki egy általános iskolai természetismeret harmadikosoknak tankönyvet az ég áldjon meg zöld terroristák :((

2017. nov. 26. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
16%
"paks2 mikor fog megtérülni, amikor fejlettebb országok egyre inkább a zöld és megújuló energiaforrásokban gondolkodnak?" Nincs pontos adatom erre de sok zöld energiának nem túl magas a hatásfoka.
2017. nov. 27. 12:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Írjátok, hogy gondolkodjunk, de Ti sem viszitek túlzásba... A zöldenergia még gyerekcipőben jár, de nem rossz dolog. Komolyan olyan nagy bűn, hogy az ember szeretne a leszármazottainak hosszabb életet biztosítani? Biztos vagyok benne, hogy az energia hosszabb távú tárolását is igen hamar meg fogják oldani. Valószínűleg azért halad egyébként lassabb ütemben, mert sok befolyásos embernek nem érdeke, hogy fejlődjön ez az iparág. Ezt már az elektromos, illetve biodízeles autók esetében is láthattuk. Mi lesz, ha elfogy a nyersanyag? Már most is beszélnek róla, hogy fogyóban van, mi lesz később? A klímaváltozás is olyan irányba halad, hogy egyre jobban ki lehet majd a természeti erőforrásokat aknázni, és még csak el sem kell hozzá vennünk semmit a természettől. Amikor majd nem lesz élelem, mert nekünk köszönhetően nem marad meg egy növény sem, energiával fogtok táplálkozni? Egy álomvilágban éltek, ha azt hiszitek, hogy 2017-ben az energiatermelés fejlesztése a legfontosabb. Tényleg ennyire nem foglalkoztat titeket, hogy mi lesz veletek 20-30 év múlva? Minden évben termelek, mindig ugyanazt, és minden évvel egyre nehezebb megtartanom a termést. És még rólunk mondjátok, hogy nem mozgunk a realitások talaján...

Nyugodtan libsizhettek, - ha az azt jelenti, hogy tisztelem a földet, ahova születtem - még büszkén is vállalom.

2017. nov. 27. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!