Akik anno hittek a Fidesznek majd csalódtak, aztán Jobbikosok lettek de most abban is csalódtak, azok nem érzik úgy hogy egy új párt is átfogja verni őket? Lehet hogy túl naivak ezek az emberek?
2# Nem értem, hogy lehet a jobbiknak hinni...Egyszer azt mondja, hogy jöjjenek a migránsok ha csak 1-2 ezer... aztán azt hogy megszavazza az alaptörvény módosítását, ha kötvényt betiltják... aztán amikor beintenek inkább elveti a szavazást hisztiből... aztán azzal jön, hogy "kizárjuk a migránsokat"
Még a piszi sem hiszi!
"2# Nem értem, hogy lehet a jobbiknak hinni...Egyszer azt mondja, hogy jöjjenek a migránsok ha csak 1-2 ezer... "
Ilyet mikor mondod? Link? Leghamarabb soha, mert nem ez a párt alapelve. Valószínűleg az m1 meg a tv2 vezetett félre. Viszont ez már nem a Jobbik, hanem a te tájékozatlanságod hibája.
"aztán azt hogy megszavazza az alaptörvény módosítását, ha kötvényt betiltják... aztán amikor beintenek inkább elveti a szavazást hisztiből... "
A kötvényeket még ma is árusítják, pár kilóméterre az ISIS bázisától is. Szóval ezt nem tudom honnan vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!