Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miből gondolják a "bevándorlób...

Miből gondolják a "bevándorlóbarátok", hogy Magyarországon a kormány kommunikációjának hatására lett ekkora migránsellenesség?

Figyelt kérdés

Maximum a szkeptikusoknál hatott eddig, de belőlük nem volt sok.

A közel-keleti,afrikai migráció mindig egy olyan dolog volt, amit vagy ellenzünk vagy támogatunk.

Nem egyenlő azzal,hogyha mondjuk egy horvát ideköltözik vagy egy magyar Ausztriába.

Én például meggyőződésből,elveim miatt ellenzem, nem azért, mert az aktuális magyar kormány szerint így helyes.

Sokakkal ellentétben én laktam Franciaországban, Belgiumban is.

A színes bevándorlás többet ártott ezeknek az országoknak, mint használt, olyanokat is láttam, ami egészen ledöbbentett.Komplett utcák voltak teljesen elarabosodva, a boltok feliratai, stílusa is arabosra lett maszkírozva,csak arab pipabárok voltak, mint szórakozóhely.Az utcán pedig többnyire törölközőfejű nők voltak, koboldfejű férfiak.Normális embert nem nagyon láttam.

Ez a színes migráció csak árt, rendes munkájuk nincs vagy egyáltalán nincs munkájuk.

A kinti kollégáim közül egyik sem volt arab vagy afro, mind echte európai, voltak portugálok meg egy orosz is.

A helyzet inkább az,hogy Magyarországon sem volt politikailag korrekt a bevándorlást negatív fényben beállítani, egyfajta radikalizmusnak tartották.Ma már ez egyáltalán nem így van, sőt az a radikális,a szélsőséges, aki nem ellenzi a közel-keleti,afrikai migrációt.

És ez fáj a sok bevándorlóbarátnak.De, fájjon is, megérdemlik.

2017. nov. 26. 09:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%

"narancskomcsik :DD mondja ezt az aki abba a pártba szerelmes, amelyik megőrizte a vörös színt a rendszerváltás után"

Hol írtam én azt, hogy én szoci vagyok?:D Milyen rendszerváltásról beszélsz ember?! Az ügynökaktákat nem még mindig nem hozta nyilvánosságra senki. A szocik se és az Orbán-kormány se. Vajon miért?

Egy kommunista sose lesz konzervatív keresztény.

2017. nov. 26. 14:02
 22/25 anonim ***** válasza:
9%

"Az egész fideszes pártpropaganda a 70-es 80-as évek pártállami ideológiáját nyomatja reggeltől estig a hanyatló nyugatról, a gaz, kizsákmányoló kapitalizmusról. LOL"

a nyugati kapitalizmus önmaga paródiája lett

vagy te úgy érzed a rendszerváltással eljött a beígért jólét?

2017. nov. 26. 14:03
 23/25 anonim ***** válasza:
78%
Mert összevissza hazudnak. Az igazi veszélyt a fidesz jelenti.
2017. nov. 26. 16:15
 24/25 anonim ***** válasza:
57%

Már a kérdésed címéből is kiderül! 😀

Senki nem örül neki, de ha mondjuk kigyulladna a lakásod és mondjuk a rokonaid befogadnának, mert segíteni szeretnének neked. Akkor lehetne azt mondani, h örülnek a rokonaid, h leégett a lakásod és örülnek, h befogadhatnak? Nem, de segítenek, mert van rá lehetőségük és segítenek ahol tudnak. Ez kényszerhelyzet, mintba bevándorlás is.

Az a legrosszabb, h pl a magyar kormány nem is foglalkozik azokkal, akik bajban vannak. Nem próbál megoldást találni, a válság kezelésére. Inkább kerítést épít, plakátol... Felőle ott dögölhetne meg mind, ahol van. Ennek ellenére igaz kereszténynek mondja magát!

Nincs ebben ellentmondás?

2017. dec. 4. 12:15
 25/25 anonim ***** válasza:

"az a véleményem,hogy a problémákat jobb megelőzni, hogyha egy embernek kiszúrják a gumiját, de 1000 másik nagyobb biztonságban érzi magát, akkor az a gumi csak járulékos veszteség, csak egy észhez térítő pofon."

Vagy nem érted a válasz lényegét, vagy nem akarod érteni. Mindegy, lassan olvasd hangosan, amit írok, akár többször is, ha elsőre nem megy, hogy akkor is megértsed, ha nem akarod!

A konkrét eset az volt, hogy a panziós egy hétre fogadott volna be a panziójába kb. egy tucat törvényesen Magyarországon élő menekült státuszú embert, akik törvényesen amúgy is szabadon mozoghatnának az országban bejelentés és egyeztetés nélkül. Volt egy civil szervezet, amelyik programokat szervezett volna nekik, tehát még felügyelet nélkül sem lettek volna abban a faluban. Az emberek biztonságérzete valóban fontos és jogos igény, ezt aláírom, de az a nagy büdös helyzet, hogyha a kormány irreális félelmet kelt az emberekben valamivel szemben, vagy valakikkel szemben, akkor már nem a józan ész uralkodik. Ezt könnyű elérni azzal, hogy napi 24 órában olyan tevékenységekről számolnak be az ezekben fogható csatornákon, hogy nem csoda, hogy azt hiszik, az egész világon csak ez van, semmi más. Egész Európában kevesebben haltak meg egy évben terrorizmus miatt, mint Magyarországon ugyanabban az egészségügyi rendszer hibájából (kórházi fertőzés, idejében diagnosztizált, de későn kezelt betegségek, alulfinanszírozás) - Mégis ezekről a közmédiában egyetlen szó sem esik, csak a migránsokról.

Az említett faluban volt lakossági fórum, hogy eloszlassák a tévhiteket, egyeztessenek a lakókkal, közös nevezőre jussanak, de a lakók vagy mások annyira pánikban voltak és annyira feszültek voltak, hogy teljesen kivetkőztek magukból. És ez nem egy elszigetelt eset.

A baj megelőzése - jól mondod - fontos dolog. Csak józanul kell felmérni, hogy mi a baj, ki csinálja a bajt, és hogyan lehet megelőzni a bajt minél kevesebb káros mellékhatással.

"Ezzel csak az a gond, hogy ti hirdetitek magatok toleránsnak, meg tárgyaláspártinak."

Tárgyalni csak tárgyalóképes felekkel lehet. Akik elhatárolódnak a tárgyalástól, azokkal nemigen lehet, hiába a szándék.

"Még mielőtt felfújták ezt a migrációs problémát senkit se érdekelt. Mióta a narancskomcsik nyomják a propagandát hirtelen mindenki reszket a migránsoktól."

Valamivel hirtelen el kellett terelni a Questor-botrányról a figyelmet, aztán kisült, hogy ez sokkal hálásabb téma, mint elsőre gondolták. Nem csak a Questor-botrányt homályosítja el, hanem a kormány összes botrányát: a rettegett emberek minden bűnét megbocsátják nekik, csak emlegetni kell ezt az egyet.

Amúgy a Lázár Ervin A Négyszögletű Kerekerdő iszonyatosan találó mese, tele aktualitással. Emlékeztek a pomogács riogatásra? De a többi történet is remek jellemábrázolás.

[link]

2017. dec. 4. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!