a TV-vel nem lenne gond, ha rendesen szabályoznák ahogy azt illik. Én megtiltanám a filmek megvágását is. Adják le a véres filmet este 10 után oszt annyi.
maónika sót meg ilyen baromságokat mint az állat úgy kidobni a francba, és persze a telefonos átverős játékokat is.
Az olyan reklámokat amik pl arra vannak, hogy az elfuserált gyerekeket felvilágosítsák arról, hogy ha dugnak, akkor abból gyerek lesz, azt viszont hagyniuk kéne.
jelenleg egy ilyen videó van asszem 18as karikán.
az internet cenzúrázásával viszont nem értek egyet. nagyon nem.
"Én megtiltanám a filmek megvágását is. Adják le a véres filmet este 10 után oszt annyi."
a helyzet az, hogy a filmeket pontosan azért kell megcsonkítani, mert különben egyáltalán nem lehetne őket leadni.
a jelenlegi szabályozás finoman fogalmazva is el van b@szva, erre a legjobb példa, amit annak idején (asszem 2002-ben) az Egri csillagokkal csinált egy lekes kis csapat. Kessetek rá, de a lényeg az, hogy a szabályozás szerint műsorba se kerülhetne. (azóta volt egy módosítás, de az csak fércelgetés, a helyzet semmit sem javult)
én a magam részéről ellene vagyok a szabályozásnak, csak azt fogják elérni vele, hogy a magyarországi székhelyű csatornák műsora teljesen nézhetetlenné silányodik és mindenki olyan csatornákat fog nézni, amik külföldi székhelyűek és így zéró rájuk a magyar szabályozás ráhatása.
az internet cenzúrájához meg sok sikert, úgysem fog menni. olyanoknak, akiknek tényleg létkérdés, mint Kína vagy Irán sem megy igazán.
"az új médiatestület ellenőrzési jogot kapna az internet fölött is" OMG WTF?
Irány Kína?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!