A cigányok mély vallásossága az oka annak, hogy ők elítélik a migránsokat?
Magyarország keresztény ország, keresztény hagyományokkal, kultúrával amit meg kell védeni a beözönlő muszlim migráns tömegektől ahogy azt kormányunk teszi.
A magyarországi cigányság tagadhatatlanul mélyen vallásos, istenfélő, keresztény.
Tiszteli Krisztust és a Szűz Anyát is.
Saját tapasztalat alapján is mondom ezt.
A cigány barátaim, ismerőseim gyakran megemlítik Istent és a házuk tele van Mária és Jézus képekkel meg nagy keresztekkel.
Tehát elmondható, hogy a cigányság nagyon vallásos.
Azt is tapasztalom emellett, hogy elítélik a migránsokat.
Valóban az lehet az oka, hogy ugye a migránsok főként iszlám vallásúak és a cigányok emiatt megvetik őket, mert veszélyt jelentenek a kereszténységre?
Ti mit gondoltok erről?
"Nemigen van pénzük kábeltévére"
No, ezt nem mondanám. Ha kajára nem is futja, de a cigi, pia, TV, meg a karácsonyi fénysor elengedhetetlen.
Mellesleg a cigányok nagyon rasszista elvek mentén élnek. Még egymást is utálják, és lebüdöscigányozzák. A lovári a beást, a kolompár a teknővájót, és viszont.
A cigányok nem azért hordanak keresztet mert hívők, hanem mert valamilyen oknál fogva vagánynak tartják.
Szerintem ha megkérdeznéd bármelyiket, ötletük sem lenne a keresztény történelemről illetve Jézus tanításairól.
Jah nagyon vallásosak.
Konkrétan pár hónapja olvastam, hogy Bulgáriából elüldözik a cigányok a menekülteket, mert félnek, hogy elveszik tőlük a segélyeket és a menekültekre költik.
"A magyarországi cigányság tagadhatatlanul mélyen vallásos, istenfélő, keresztény.
Tiszteli Krisztust és a Szűz Anyát is.
Saját tapasztalat alapján is mondom ezt.
A cigány barátaim, ismerőseim gyakran megemlítik Istent és a házuk tele van Mária és Jézus képekkel meg nagy keresztekkel."
Náluk a vallás inkább babona. De már az is kevésbé. Ha annyira hívők lennének, akkor nem rabolnának ki templomokat. De erre vidéket jócskán van példa.
Szerintem nagy részük nem foglalkozik a migránsokkal, aki meg igen, az meg félti a segélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!