Szerintetek a 2 millió fidesz szavazóból mennyi az, aki a migránsok és a "Soros terv" miatt szavaznak a fideszre?
Az a 2 millió Soros Terv nélkül is a Fideszre szavazna...
Az a másfél millió ballibes ... az fog otthon maradni, mert nem akar egy 20 fős kenyai családot a szomszédjában meg egy mecsetet az utca végében...
De azért áprilisig tele szájjal fikázza majd Orbánt...
"3-as minden épeszű kormány megvédte volna a határt, nem kell ezért úgy nézni a Viktorr"
Jaj ne fárassz.
Szerintem még mindenki emlékszik rá, hogy is volt ez, Európa meg a ballibek telefröcsögték a világot.
Orbán állt ki egyedül!
Szerintem a kisebbik fele a 2 milliónak (vagy nem is tudom kb hányan szavaznak rájuk). Én is rájuk fogok szavazni de nagyon nem a migránsok és a Soros terv miatt. Bár a kerítés maga jó ötlet volt szerintem de a "Sorosozás" nem. És úgy látom, hogy sokan hozzám hasonlóak más okból szavaznak rájuk, nem ezek miatt. Csak ugye jól hangzik azt mondania az ellenzékieknek, hogy 2 millió migránsoktól rettegő nyugdíjas tartja a Fideszt hatalmon de ez téves.
"tegnap 19:44" Azoknak is lehet oka rájuk szavazni akik nem hiszik el a Soros tervet (nekem is van). De nem erről szólt a kérdés.
14/ Nem látod a fától az erdőt nincs ebben semmi fárasztás.
1. Itt Magyarországon minden kormány akinek megvan a valamire való kis esze az nem engedte volna be a migránsokat, mert tudják hogy a Magyar nép mennyire irtózik még a gondolatuktól is.(az meg más téma hogy jogos e ez az érzés mindenki döntse el saját maga)
2. Nem nem csak Orbán mások is, persze vannak akik csak jó pár hónapos késéssel kezdtek "falakat" húzni.
3. A legtöbb EU-s tag ország kormány meg azért nem hozott ilyen drasztikus döntéseket mert az ő népük szavazó bázisuk rohadtul nem írtózik úgy a migránsok gondolatától mint pl mi és néhány más tag ország.(megint mindenki döntse el maga hogy érez ez iránt)
4. Milyen fura hogy ezek az országok mind azok ahol "tejben vajban fürdenek" mert dübörög a gazdaság. Ha mi se túlélnénk hanem élnénk mint pl: németországban hidd el mi is sokkal lazábbak lettünk volna minden téren, mert hozzá szoktunk volna a bőséghez.
Ui: Nem én se akarok ide illegális bevándorlókat de van annyi eszem hogy megértsem hogy ide senki se akar jönni, max itt ragadnak a muksók de maradni nem akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!