A mai tizenévesek képesek függetleníteni magukat a kormánypropagandától?
Az megvan, hogy a mai fiatalok (1995-2000 között születettek) 2018-ban szavazhatnak majd, és hogy a közéleti érdeklődésük éledezése pont egybeesett a Fidesz nyolcévnyi propagandájával?
Tehát aki 1999/2000-ben született és most lesz 18 éves, az úgy fog szavazni, hogy 10 éves kora óta kapja az arcába az agresszív politikai lózungokat...
Ők értik, hogy mennyi bennük a hazugság és hogy mennyire erkölcstelen ilyet csinálni?
Az említett korcsoportba tartozom.
Soha nem szavaznék a narancsmaffiára. És úgy látom, hogy az ismerőseim kb 80%- hasonló véleményen van. De mivel busapest csak egy kissebb részét teszi ki a népességnek ezért a vidékiek nevében nem beszélhetek.
Nem nem képesek, ugyan az mint anno náci Németország. Felnő egy generáció kormánypárti gyűlöletkampányon és propagandán, sosem volt Mon propagandaminiszter kivéve az orbánrezsimbe.
Felének fogalma sincs hogy mi folyik "csak mert azt mondták"
meg a kedvencem: sokat kapunk a fidesztől, mikor megkérded mit csak hebegnek habognak
Itt egy rövid kis szösszenet az ifi szervezetükből
49 éve kapom az arcomba az agresszív politikai lózungokat, kis barátom, de érzésem szerint még egyszer sem szavaztam a te szívednek kedves formációkra. Még Fletó 14 emeletnyi képmása sem tudott eltéríteni (brr).:D
A fiatalokat sem kell féltened, az enyém nem a kampányok alapján fog szavazni. Sem a jövő tavasszal 18 éves, sem a két idősebb. Épp eleget beszélgetek velük ilyen témákról is ahhoz, hogy hasonlóképpen döntsenek, mint én.:-)
Én 2014-ben szavaztam először, és akkor az osztályban én voltam az egyetlen aki nem arra szavazott mint a szülei, szóval ez nagyobb mértékben befolyásolja őket. (Pontosabban én nem tudom szüleim kire szavaztak.)
Mindenesetre ha egy tizenéves érdeklődik a közélet iránt akkor nagyobb eséllyel az interneten teszi meg, nem pedig a közmédián keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!