Vissza a pártállami múltba 2017-ben?
Máról két hír:
"A párt XXVII., tisztújító budapesti kongresszusán Orbán Viktort egyhangúlag, 1358 szavazattal választották újra pártelnöknek."
"A NAV elnök odaszólt a MOL-nak, hogy Mezőkövesden túl drága a benzin"
Teljes retro feelingem van mint mikor régen az MSZMP kongresszuson újraválasztottak mindenkit 100%-al és az akkor MTV beszámolt erről. Arról nem beszélve a helyi párttitkár jóvoltából (jelen esetben Tállai András) a környékben olyat tett amivel az akkori szleng szerint a "dolgozó népnek" tett jót.
1. Magyarországon lehet pártot alapítani, akár csatlakozni is lehet egy már meglévő alakulathoz is, van sok párt. Ezeket a pártállami időkben mikor tehetted meg. Az, hogy a Fideszesek hányan szavaznak a Viktorra az ő dolguk. Elég óvodás dolog a másikat kritizálni, ez a hasonlítgatás csak alaptalan lejáratás úgy látom.
2. Végre egyszer valahol csökkennek az árak, inkább örülni kellene ennek...
A cikkből nem derül ki, hogy mennyi volt előtte és mennyi volt máshol, de ránéztem a holtankoljak.hu oldalára és mai állás szerint azt írják 397 forint a benzin Mezőkövesden, onnan pár kilométerre Füzesabonyban csak 367, Egerben az egyik MOL kúton csak 360. Szóval én ezt a cikket megint picit lejáratás szagúnak érzem. Mezőkövesden még így is drágább a benzin, mint máshol.
Példákat hoznak fel, erre te: "2017 és MAGYARORSZÁG a téma" "nem tudtad értelmezni", blabla...
Értem én, aki nem úgy reagál a provokatív kérdésedre, hogy beáll a köpködő és mocskolódó csőcselék sorai közé, azt jól le kell ugatni ugye? Nem kérdezni jöttél te ide, hanem provokálni, és mocskolódni, így viszont jelentem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!