Szóval szarban az ország pénzügyileg, ugye, de akkor kapásból weblapfejlesztésekkel indít a kormány amivel egy talicska pénzt tolnak ki?
figyelni fogom az eredményt mint szakember, és igazából előre borítékolom, hogy ugyanúgy szart fogunk kapni, max a külseje szebb lesz meg egységesebb. Ez az egyik legtipikusabb módja a pénzlopásnak. A weblapfejlesztés.
ez volt a legfontosabb? úgy nézki nekik igen.
Akkor mondok egy másik indokot.
Pályázatot szeretnél írni. Ma 5-10 honlapról kell összevadászni a megfelelő információkat, szabályzásokat, feltételeket,mert a különböző honlapok közt nincs kapcsolat.Még link sincsami a másik megfelelő fejezetére utalna. Miért is lenne, mindenhonlapnak más a karbantartója, hatszor annyi munka megkeresni az összes releváns információt és összekapcsolni őket. Egységes kezeléssel ezt meg lehet oldani.
Medve anyád nem érti.Amennyiben az én (éssok ember) munkáját megkönnyiti, jól lesz megcsinálva, használható és biztonságos,akkor fontosnak tartom.
Te viszont tényleg csakugatsz,hiszen feltételezések miatt idegeskedsz ("szart fogunk kapni").
Hakészen van és igazad lesz én leszek a leghangosabb, aki kiabál, de addig nem értem, hogy mire fel. A mostani rendszerről van tapasztalatom, használhatatlan. Az újról akkor tudok beszélni,ha készen lesz.
Nem érti Mengyelejev elvtárs.
1-2 millióból is meg lehetne csinálni, erre százmilliárdokat basznak el erre.
Fontos-fontos, de nem ennyiért és elkapkodva!
Kérdező! Hozzáértő vagy, és hülyeségeket beszélsz. Mutasd már meg, hogy hol kapsz 1 tényleg korrekt szervert 1 milla alatt, és azzal hány oldalt tudsz kiszolgálni...
1-200 millió reális lenne, ha 0-ról építenék fel az egészet, szerverekkel, minden, ha saját szervertermet csinálnának, akkor akár fél milliárdig is ok szerintem.
De itt egy egységes motor lesz vélhetően, aminek az alapjára fogják szerkeszteni a többi oldalt, és ezt az egységes motort egységes szerverpark fogja kiszolgálni, valami olyasmi lesz, mint drupalnál a multisite.
Ha sufnituningolsz az nem egyenlő azzal, mintha Aston Martint, vagy Bugattit építenél.
Egyébként éves szinten sokat meg lehet takarítani egy egységes motorral, mind erőforrás, mind szakembergárda tekintetében.
rendben, legyen egy szerver 1milla ne fél milla, fél milla nem oszt nem szoroz. természetesen a 200milla hülyeség, ezt csak azok nyelik be akik szerint a kormányszóvivő korrekt volt.
mellesleg ha nem a pénzkitalicskázás lenne a fontos, akkor nem ezzel kezdenék a kormányzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!