A hazánkban élő nem magyar nemzetiségű állampolgárok, hogy válaszolnak a Soros kérdőívre?
Nekik milyen érzés ezt olvasni,hallani,stb?
Itt élnek,beilleszkedtek,családot alapítottak,gyereket neveltek,adóznak,stb.
Ja értem, tehát akkor az erdélyi magyar állampolgárok románok (Gyurcsány szerint) és nem kell nekik választójogot adni, de az itt élő nem magyar állampolgárok meg szavazzanak nyugodtan.
A kérdésem adott továbbra is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__88..
Erről az amerikai elnökválasztási kampány jut eszembe.
Tudható volt, hogy Trump erőteljesen korlátozni kívánja a bevándorlást, különös tekintettel a mexikói migránsokra.
Egy tévéstáb megkérdezte az utca emberét, mit vél erről. Voltak válaszok, ilyen is, olyan is. Egyszer csak megállítottak egy szemmel láthatóan hispán külsejű fiatalembert, ő mit szól hozzá?
- Nagyon helyes, igaza van Trump - nak, meg kell állítani, ne jöjjenek többen Mexikóból!
- Na de...hiszen maga is mexikói? Nem? - csodálkozott a riporter.
- Na igen. De én már itt vagyok. Több meg már ne jöjjön!
akkor minek választunk kormányokat, hogyha úgyis csak az "demokratikus" amit a féleszű ballibbantak találnak ki?
egyáltalán minek akarnak ideimportálni még több képzetlen embert, hogyha már a jelenlegiekkel sem tudnak semmit sem kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!