Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti hogyan ünneplitek holnap a...

Ti hogyan ünneplitek holnap a forradalom 100. évfordulóját?

Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 20:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Én már megünnepeltem. De még csak 61.
2017. nov. 6. 20:46
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
pótzh-val
2017. nov. 6. 20:55
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Szása elvtársunk hozza a vodkát, Igor elvtárs pedig hoz nőket.
2017. nov. 6. 21:07
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy, különben nem is volt az forradalom :)
2017. nov. 6. 21:11
 5/20 anonim ***** válasza:
ráírok a viktátorra hogy Lenin elvtárs büszke lenne rá bár szerintem nem így gondolta a vagyon elosztását mint az újkommunista orbán hogy minen pénztáros lőrincé meg a haveroké
2017. nov. 6. 21:22
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Robgros forradalom volt csak téves kép áll fenn róla a mai napig. Mi ellen lázadt? A feudalizmus ellen. Mit hozott létre? Államkapitalizmust. Cári önkény alól diktatúrába. Tehát semmi ünnepelendő nincs benne, Leninen kívül se, meg a bolsevikokon kívül se. De forradalom fogalmilag.

Amúgy úgy ünneplem, hogy az Ő imájukat figyelembe véve fogadalmat teszek ismét, hogy végképp eltörölni, és tovább a 21. századba, újbaloldal, szocializmus, vagy inkább szociáldemokrácia, demokratikus világrend. Ezért fogok dolgozni.

2017. nov. 6. 21:31
 7/20 anonim ***** válasza:
3%

'Robgros forradalom volt csak téves kép áll fenn róla a mai napig.'

Nem, mert előtte volt a Kerenszkij vezette Ideiglenes Kormány, csak az nem volt képes megbirkózni a bajokkal, Lenin pedig jó demagóg politikus módjára fűvel-fával elhitette, hogy ő majd minden gondot orvosol. Csakhogy ennek pont az ellenkezője történt.

2017. nov. 6. 21:35
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
De tudnám javasolni a Rubicon októberi számát, ott szintén államcsínynek minősítik Lenin lépését.
2017. nov. 6. 21:38
 9/20 anonim ***** válasza:
Igen tudom, államcsíny és forradalom nem zárja ki egymást, sajnos.
2017. nov. 6. 21:40
 10/20 anonim ***** válasza:
És ami felteszi a pontot az i-re, 9-es, a kommunisták jó nagy kezdőbetűkkel és hosszan írták, nehogy valakinek kételkedni támadjon kedve az igazságtartalmat illetően :)
2017. nov. 6. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!