Ha a migránsok beözönlenek és letelepednek, akkor még van értelme a Magyar történelemnek?
Össze vagyok zavarodva.Soros-terv és amit állam bácsi diktatorikusan közvetit.Hogy mennyi belöle az igazság az külön kérdés.Tudjuk a nagyhatalmi " emberkék " nem az igazság bajnokai és hát legyünk öszinték,arra hajlanak amerre a szél fuj.De a kérdésemre vissza térve,van értelme Magyar történelemről beszélni ha a migránsok letelepednek nálunk és ránk erőltetik a saját kulturájukat?Hiszen nem akarnak beilleszkedni,az ö kulturájukat kell nekünk felvenni.De azt meg én nem akarom.Ezek szerint nem leszek hosszú életü ha itt maradok ebben a hazában?
Köszönöm,hogy időt és figyelmet szenteltél e irómányra,a válaszod ZÖLD pacsival jutalmazom köszönetem jeléül.
1. Jelenlegi allas szerint nem ozonlenek be
2. Ha megis sem kell feladni a magyar kulturat
3. Tortent mar hasonlo a tortenelem soran, hogy valakik beozonlottek es eroltettek a sajat kulturajukat, megsem halt ki a magyar kultura
4. Ha megis kihalna akkor is megmaradna a tortenelem, pont ez a szep benne. Pl.: a perzsak mar reg kihaltak, a tortenelmuk fennmaradt...
"Ha a migránsok beözönlenek és letelepednek"
Rossz kategória, "humor" rovatban a kérdés helye.
Eddig 1 millió+ lakosunk emigrált az országból a gazdasági hanyatlásnak hála, még minimum 1 millió menekülne, ez az ország 1/5 e persze így a 2 éves gyerek és a halál előtti idős is bele van számolva.
Ha az ország saját lakossága elmenekül a nyomor elől szerinted ki akarna itt letelepedni ?
Hagyjuk már a demagóg kormánypropagandát hogy 1000 migránson pörögnek mikor milliók menekülnek az országból
"a perzsak mar reg kihaltak"
Erről a perzsák is tudnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!