Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Több százezren fogják elhagyni...

Több százezren fogják elhagyni az országot, ha a fidesz nyer 2018-ban?

Figyelt kérdés
Úgy érzem sok olyan ember van, aki még ad egy esélyt az ellenzéknek 2018-ra, de ha a fidesz megint nyer, akkor tömegével indulnak el külföldre.

2017. nov. 2. 21:27
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok ugyan Fidesz- szavazó, de így is, úgy is menni fognak azok a tömegek. Ugyanígy mentek volna a Fidesz előtt is, ha előbb " nyitják meg" a német és osztrák munkaerőpiacot.
2017. nov. 2. 23:45
 12/41 anonim ***** válasza:
82%

11#, én pl a GyF idejében léptem le többedmagammal. A kérdező úgy teszi fel a kérdést mintha a Fidesz előtt itt Kánaán lett volna, pedig az IMF hitelek miatt a csőd szélén állt az ország, az embereket meg utána GyF azzal kábította hogy jön a vég és osztrák bankokba kezdték menekíteni a pénzüket mert jött az államcsőd -ami elmaradt. Az aztán valóban egy stabil és felfele ívelő időszak volt! 😂😂😂

És most ezeket sírjátok vissza! 😅😅😅

2017. nov. 2. 23:54
 13/41 anonim ***** válasza:
68%

Teljesen lényegtelen, hogy ki nyer, mert én akkor is elhagyom az országot.

Amúgy a Fityisz fog...

2017. nov. 3. 00:49
 14/41 anonim ***** válasza:
47%

Ez az ország alapvetően nem a Fidesz miatt élhetetlen, hanem a magyarok általános hozzáállása és mentalitása miatt.

A Fidesz is csak ezért van kormányon, mert a magyarok ilyenek. A Fidesz is csak következmény, mondhatni a magyar ember világképének a kivetülése kormányzati formában.

2017. nov. 3. 00:57
 15/41 anonim ***** válasza:
74%
Persze, hát hogyne, több tízmillióan.
2017. nov. 3. 06:22
 16/41 anonim ***** válasza:
60%

Akik ezt tervezik, azok egyébként mire várnak? Az ellenzéknek semmi esélye.

És ha véletlen mégis pl. a DK nyerne, akkor mitől volna nekik jobb? Hirtelen a magyar mosogató is 3000 eurót keresne?

2017. nov. 3. 07:27
 17/41 anonim ***** válasza:
29%
#9 a te fajtádat kéne eltüntetni az országból, meg a fidesz többi bűntársát.
2017. nov. 3. 08:33
 18/41 anonim ***** válasza:
79%

"Akik ezt tervezik, azok egyébként mire várnak? Az ellenzéknek semmi esélye."

Igen, ezért röhögök jókat mikor megy itt a fenyegetőzés, hogy majd ők hogy elmennek :D

Majd ők megmutatják!!!4!4!4

2017. nov. 3. 08:44
 19/41 anonim ***** válasza:
a fél ország elmegy csak a aki nem tud menni az marad.
2017. nov. 3. 10:38
 20/41 anonim ***** válasza:
56%

Most pontozzatok le, de ezt tényleg így gondoltam, gondolom.

Aznap mikor megkezdődött a kampány a Gyurcsány-Bajnai regnálás után úgy éreztem (és erről az érzésről itt a gyk-n is írtam), hogy bárki, bármilyen párt is nyeri meg a választást, ha komolyan is gondolja az elcseszett országnak a helyreállítást, az sokakat fog maga ellen fordítani.

Mondtam is a tesómnak, hogy valószínűleg a Fidesz fogja megnyerni a választást (bár én akkor még a Jobbikra szavaztam, ahogy a családom minden tagja), de ha megpróbálják rendbe tenni az országot, rengeteg embernek fognak csalódást okozni, mivel a rendnek ára van: pl. magas adók.

Ez saját vélemény, de én elégedett vagyok a Fidesszel, de nem csak én, hanem az ország szavazóinak nagy része. Most ide számolom azokat is, akik nem mennek el szavazni, ugyanis azoknak teljesen mindegy, hogy ki/kik nyerik meg a választást.

Gyurcsánynak volt egy beszólása még kormányzása alatt. Akinek nem tetszik, annak el lehet menni.

Az ország elhagyása még a Fidesz előtt megkezdődött, és nem amiatt, mivel a Fidesz rosszul kormányozna, hanem amiatt, mivel az emberek egy része egyáltalán nem kíván megdolgozni, megszenvedni a jóért, hanem menekülne a jólétbe Németországba, Ausztriába, ahol az ottani helyi lakosság már megszenvedett már emiatt.

Jelenleg azon gondolkozom éppen, hogy melyik társaságra szavazzak. Szívem szerint a választáson inkább a Fideszre szavaznék (és erre biztatnám családtagjaimat, munkatársaimat is), vagy a Jobbikra (a megszokás miatt).

Félek attól, hogy a Fidesznek jelenleg nincs alternatívája.

A baloldal győzelmével: marakodás kezdődne a parlamentbe (hasonló ahhoz ami Ukrajnában folyik), aminek nem látná hasznát az ország. A baloldalt alkotó pártokat képtelennek gondolom a kormányzásra, mivel úgy

vettem észre, hogy hátuknál nincs elég szakember.

Jobbik győzelmével: saját vélemény, de úgy gondolom, hogy még nincsenek felkészülve a kormányzásra (ahogy talán soha se voltak). No, meg egy Jobbik kormányozta Magyarországnak milyen hitele lenne külföldön? Az elmúlt időben botrányt botrányra halmoztak: Kovács Béla, számvevőszék ügy, orosz kapcsolatok, Simicska, stb. Tényleg egy ilyen pártot akarunk a nyakunkban (mondom, pedig ahogy említettem 50% esély arra, hogy mégis rájuk szavazok).

Fidesz: vagy inkább maradjon a jól megszokott Fidesz. Náluk már tudjuk, hogy mi várható. Amit csinálnak (némi szabad rablással megfűszerezve) jól csinálják. Kormányzásuk alatt fejlődött az ország, az államadósságot is csökkentette.

2017. nov. 3. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!