Több százezren fogják elhagyni az országot, ha a fidesz nyer 2018-ban?
11#, én pl a GyF idejében léptem le többedmagammal. A kérdező úgy teszi fel a kérdést mintha a Fidesz előtt itt Kánaán lett volna, pedig az IMF hitelek miatt a csőd szélén állt az ország, az embereket meg utána GyF azzal kábította hogy jön a vég és osztrák bankokba kezdték menekíteni a pénzüket mert jött az államcsőd -ami elmaradt. Az aztán valóban egy stabil és felfele ívelő időszak volt! 😂😂😂
És most ezeket sírjátok vissza! 😅😅😅
Teljesen lényegtelen, hogy ki nyer, mert én akkor is elhagyom az országot.
Amúgy a Fityisz fog...
Ez az ország alapvetően nem a Fidesz miatt élhetetlen, hanem a magyarok általános hozzáállása és mentalitása miatt.
A Fidesz is csak ezért van kormányon, mert a magyarok ilyenek. A Fidesz is csak következmény, mondhatni a magyar ember világképének a kivetülése kormányzati formában.
Akik ezt tervezik, azok egyébként mire várnak? Az ellenzéknek semmi esélye.
És ha véletlen mégis pl. a DK nyerne, akkor mitől volna nekik jobb? Hirtelen a magyar mosogató is 3000 eurót keresne?
"Akik ezt tervezik, azok egyébként mire várnak? Az ellenzéknek semmi esélye."
Igen, ezért röhögök jókat mikor megy itt a fenyegetőzés, hogy majd ők hogy elmennek :D
Majd ők megmutatják!!!4!4!4
Most pontozzatok le, de ezt tényleg így gondoltam, gondolom.
Aznap mikor megkezdődött a kampány a Gyurcsány-Bajnai regnálás után úgy éreztem (és erről az érzésről itt a gyk-n is írtam), hogy bárki, bármilyen párt is nyeri meg a választást, ha komolyan is gondolja az elcseszett országnak a helyreállítást, az sokakat fog maga ellen fordítani.
Mondtam is a tesómnak, hogy valószínűleg a Fidesz fogja megnyerni a választást (bár én akkor még a Jobbikra szavaztam, ahogy a családom minden tagja), de ha megpróbálják rendbe tenni az országot, rengeteg embernek fognak csalódást okozni, mivel a rendnek ára van: pl. magas adók.
Ez saját vélemény, de én elégedett vagyok a Fidesszel, de nem csak én, hanem az ország szavazóinak nagy része. Most ide számolom azokat is, akik nem mennek el szavazni, ugyanis azoknak teljesen mindegy, hogy ki/kik nyerik meg a választást.
Gyurcsánynak volt egy beszólása még kormányzása alatt. Akinek nem tetszik, annak el lehet menni.
Az ország elhagyása még a Fidesz előtt megkezdődött, és nem amiatt, mivel a Fidesz rosszul kormányozna, hanem amiatt, mivel az emberek egy része egyáltalán nem kíván megdolgozni, megszenvedni a jóért, hanem menekülne a jólétbe Németországba, Ausztriába, ahol az ottani helyi lakosság már megszenvedett már emiatt.
Jelenleg azon gondolkozom éppen, hogy melyik társaságra szavazzak. Szívem szerint a választáson inkább a Fideszre szavaznék (és erre biztatnám családtagjaimat, munkatársaimat is), vagy a Jobbikra (a megszokás miatt).
Félek attól, hogy a Fidesznek jelenleg nincs alternatívája.
A baloldal győzelmével: marakodás kezdődne a parlamentbe (hasonló ahhoz ami Ukrajnában folyik), aminek nem látná hasznát az ország. A baloldalt alkotó pártokat képtelennek gondolom a kormányzásra, mivel úgy
vettem észre, hogy hátuknál nincs elég szakember.
Jobbik győzelmével: saját vélemény, de úgy gondolom, hogy még nincsenek felkészülve a kormányzásra (ahogy talán soha se voltak). No, meg egy Jobbik kormányozta Magyarországnak milyen hitele lenne külföldön? Az elmúlt időben botrányt botrányra halmoztak: Kovács Béla, számvevőszék ügy, orosz kapcsolatok, Simicska, stb. Tényleg egy ilyen pártot akarunk a nyakunkban (mondom, pedig ahogy említettem 50% esély arra, hogy mégis rájuk szavazok).
Fidesz: vagy inkább maradjon a jól megszokott Fidesz. Náluk már tudjuk, hogy mi várható. Amit csinálnak (némi szabad rablással megfűszerezve) jól csinálják. Kormányzásuk alatt fejlődött az ország, az államadósságot is csökkentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!