Mi ez a "civil vagyok" mozgalom? Emberek, akik elnyomva ėrzik magukat így próbálnak kitünni?
A civil törvény miatt alakult ez ami arról szól hogy ha külföldről van pénzelve a szervezet ezt fel kell tüntetni. Azért hülyeség ez mert eddig is aki akarta utána nézhetett nem volt titkos dolog ez.
Lényegében ugyan olyan hülyeség az egész civil vagyok mozgalom mint a törvény semmi értelme csak politikai fogásnak jó
Hát szerintem ezeknél a soros szervezetek által pumpált szervezeteknél már eléggé rezeg a léc azt illetően, hogy ezek az emberek nem hivatásosak, hiszen ezek ebből élnek.
Vagy mondjuk meg tudja mondani valaki, hogy Gulyás Márton mikor dolgozott bárhol is?!
A TASZ-os emberek? A Helsinkisek?
"Vagy mondjuk meg tudja mondani valaki, hogy Gulyás Márton mikor dolgozott bárhol is?!
A TASZ-os emberek? A Helsinkisek?"
Érdekel ez bárkit is?
A valóság az, hogy a fidesz törzstagjai sem dolgoztak soha a büdös életben, egyből politizáltak az egyetem után.
És amiket felsoroltál két szervezetet, sajnálom, de mindkettő államilag elismert közhasznú szervezet. Közhasznúsági fokozatot pedig csak az a szervezet kaphat, ami elismerten közfeladatot végez. Tehát még a kormány is elismeri, hogy ezek a szervezetek dolgoznak.
Gulyás Márton pedig....kit érdekel? Csinált egy youtube videósorozatot, találkozott és klubbot alapított hasonló érdeklődésű haverjaival és aktivitásának hála (és amiért a fidesz média is feltette a címoldalakra) közismert lett. Egyébiránt nem tartozik semmilyen vagyonelszámolással, vagy bizonyítással, hogy ő most mindent tud.
hát ja, csak a fideszesek HIVATÁSOS POLITIKUSO
nem civilek
szóval a TASZ se hivatkozzon magára úgy hogy civilek
"Vagy mondjuk meg tudja mondani valaki, hogy Gulyás Márton mikor dolgozott bárhol is?"
Ez egy nagyon jó kérdés erre én nem is gondoltam. Utána kéne nézni ha találsz valami érdekességet akkor lehet szólni a NAV nak az van ilyenekre
Mi az, hogy "hivatásos" politikus? :D
Mikor lesz egy politikus nem hivatásos?
Max. akkor lenne hivatásos egy politikus, ha egy olyan minisztériumban dolgozna, amihez előzetesen évtizednyi munkatapasztalata is lenne. Pl. egy orvos egy egészségügyi minisztérium élén....nem pedig pl. egy lelkész, és teológus az oktatás élén.
És most döntsd el, hogy mit vonsz kétségbe. Azt hogy a civilszervezetek dolgoznak-e, vagy hogy jogosan hívják-e magukat civilnek. És alapvetően....ha nem politikusok, akkor miért ne lehetnének civilek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!