Ti egyetértetek Orbán szavaival: "Isten kegyelmének megnyilvánulása, hogy Magyarország élén ma keresztény, hitvalló kormány áll. "?
Ebben a mondatban egyben látok rasszizmust, nagyképűséget és gyűlölködést.
Mivel lenne kevesebb az ország, ha ateista vezetője lenne?
Nem nagyképűség azt mondani hogy "Isten kegyelme" hogy a Fidesz uralkodik?
Ezzel az MSZP-re utal vissza, ahol nem volt ennyire erőss vallásosság? Az az Isten kegyelme hogy ők eltakarodtak?
Ti hogy értelmezitek ezt a vállalhatatlan mondatot?
"Ebben a mondatban egyben látok rasszizmust, nagyképűséget és gyűlölködést. "
Azon kívül hogy kampányfogás a mondat mi ebben a rasszista és gyűlölködő?
Lehetsz ateista de azon mit sem változtat hogy keresztény értékrendben élünk sőt nem csak mi hanem egész európa, ez a kultúránk része.
A keresztény értékrend nem azt jelenti hogy hiszel istenben stb. hanem ez szerint vannak a törvényeink stb. ez a kultúránk része pl. hogy egy feleséged/férjed van nem 10 darab ezek a dolgok amit természetesnek veszel ez mind keresztény értékrend része
Szerintem félremagyarázod.
Nekem is Isten kegyelmének megnyilvánulása, hogy a családommal élhetek, békességben.
Ha ateista lennék, azt mondanám, hogy hálás vagyok a sorsnak érte.
Mi az idézett mondatban a rasszista, a nagyképű, és mi a gyűlölködés?
Hol van benne az, hogy "a Fidesz uralkodik"?
Semmi "vállalhatatlan" nincs az idézett mondatban, nem is lehet úgy értelmezni, hogy az legyen.
Inkább azt mondanám, hogy nézz utána a rasszizmus, a nagyképűség és a gyűlölködés szavak értelmének.
Mert a szavakat, beszédet csak úgy lehet "értelmezni", ami az értelme; nem máshogy.
"A keresztény értékrend nem azt jelenti hogy hiszel istenben stb"
Akkor miért mondja,hogy őt Isten küldte?
"A Szabadság a legfontosabb te elnyomó zsarnok! Leszarom a vallást,én úgy élek,ahogy akarok! A szabadgondolkodók mind jó emberek,mert a Szabadság mindennél előbbre való!"
Majd kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!