Nah most ha Vona "nem szavazása" ekkora felháborodást vált ki belőletek, akkor ugye Orbánék trianoni kivonulására, titoktörvényére, stb-re is ennyire hőbörögtök ugye?
Vagy hogy Orbán 2006-os tüntetéseken cserbenhagyta az embereket, mikor jöttek a rendőrök. Cserbenhagyta őket, patkány módjára lelépett, gerinctelen féreg ember ez az Orbán.
Csak erről sokan nem tudnak és a média sem kerített ekkora feneket az ügynek, mivel a fidesz kezei között van minden média.
első: köszi.
második: nos, tőled ez így korrekt, ha mind2-t megszólod érte.
Orbán nem hangoztatta?
év vicce, köszi most okoztál nekem egy vicces pillanatot.
Tudod, ha rendszeresen olvasnál többféle hírportált, rájöhetnél hogy a Fidesz egy rágalomhadjárat, egy gyűlöletkampányt folytatott. Kampány előtt felmentél a Fidesz.hu-ra megnézni pár hírt, egy sem szólt a fideszről, mindig a másik párt szapulásáról volt szó. Még az LMP-t is szidták. DE legjobban a jobbikot meg az LMP-t.
én azért ezzel a kijelentéssel, hogy Orbán nem hangoztatott ilyet, vigyáznék :))
"de orbán nem hangoztatta, hogy mennyire szar alakok akik nem járnak be, vona viszont igen..."
nos csak 2 példa: orbán most nekiállt a trianoni gyásznap mellett nyomulni, stb. tehát régen kivonultak, most meg hajj, megszavazták. a többi témában is ilyenek.
mellesleg tudtommal vona bent volt a parlamentben, csak a ZÁRÓSZAVAZÁSON nem volt ott. olyan mintha te eljössz az iskolából utolsó óráról.
Jah igen még egy fontos info:
Annó, kampányidőszakban voltak Fidesz lakossági fórumok itt is, és akkor képesek voltak azt mondani hogy Vona SZDSZ-es volt. Kérdem én: a fidesznek minimum bocsánatot kellett volna kérnie, de áhh.. minek, akármit megtehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!