Te ki szoktad tölteni a nemzeti konzultációt?
"Eddig engem sem nagyon érdekelt, de ma véletlenül a kezembe akadt és ez a mostani Soros-terv nagyon felháborító!"
Jó neked, hogy ismered a Soros-tervet. Nekem még a Dicsőséges Nemzethy Kétharmad minden erőfeszítése ellenére sem sikerült teljes egészében megismernem. Pedig azt hittem, ha már harcolnak ellene, legalább arra veszik a fáradságot, hogy lefordítják magyarra (egye fene, angolul is értem, ha kell) és megfelelően közzéteszik. Úgy látszik, nem sikerült.
Ám ha elvonatkoztatunk a 2018-as választásokat előkészítő migránshisztitől: a nemzeti konzultációk rendszere hülyeség. Emlékszem még az új tákol... alkot... izé... alaptörvényről szóló konzultációra. Még valahol az adatok elemzésénél járt a konzultáció, mikor az Országgyűlés már javában úgy tett, mintha tárgyalná a részleteket. Országszerte voltak nyilvános fórumok, ahol a parlamenti pártok jeles személyiségei piszlicsáré f***ságokon kakaskotak, miközben már zajlottak a parlamenti viták is az ügyben. Nem értettem: mifelénk az a divat, hogy ha érdekel valaki véleménye, akkor döntéshozatal előtt kérdezed meg, nem közben. Persze tudhattam volna, mi az igazság: a Fidesz erőből átver mindent, de amolyan fügefalevél-jelleggel fenntartja a nemzeti konzultációt, hogy "hááádehááát a zemberek akarták".
Utána volt a szociális konzultáció, olyan kérdésekkel, amikre mindenki tudta a "helyes" választ. Vagyis: tessék csak rábólintani mindenre, az a jó! Tessék akarni a rezsicsökkentést, mégpedig úgy, ahogy a kormány kitalálta! Ezt már emlékeim szerint nem kaptam meg, más kérdőívét olvasgattam.
Aztán eljött 2015, mikor felakadt a tű a migránskérdésnél és azóta is ez forog, immáron harmadszor. Volt bevándorlás és migráció, "állíccsukmegbrükszlekszt", most meg Soros-terv. Lényegi különbséget nem látok a három között azt leszámítva, hogy más-más néven dobják be a gumicsontot.
Tehát a nemzeti konzultáció - függetlenül attól, hogy épp a Soros-terv ellen szól-e vagy sem - hülyeség. Nem befolyásolja a kormányzati munkát, csak plusz felhatalmazást ad a Nemzethy Narancskormánynak, hogy azt verjen át az Országgyűlésen és az állampolgárokon, ami jólesik neki.
#17 ""ne Brüsszel, ahol Soros ügynökei ülnek. " - Ez már annyira alja paranoid hülyeség, hogy reagálni sem érdemes rá "
Biztos?
Ez a kiadvány nével és pozícióval testületekkel együtt közli azokat, akiket Soros "megbízható szövetségesnek" tart az EU-ban... Szám szerint 226-ot.
Gyakorlatilag neki van a legnagyobb frakciója az EP-ben.
Csoda, hogy csókkal fogadják?
Paranoia?
Nem. TÉNY...
Az egy nagy tévedés hogy a nemzeti konzultációt valamit is segít az ország gondjának bajának a megoldásában, vagy azért küldi azorbán banda mert kíváncsi az emberek véleményére, mert nemérdekli őket egyáltalán az hogy mennyi szegény ember van az országba és az sem hogy mitgondolnak az emberek, mennek a saját buta fejük után.
Ez a nemzeti konzultáció egy listázás, mert aki visszaküldi az fideszes vagy fidesz szinpatizáns, aki meg nem küldi vissza az ellenzéki vagy nemért egyet azorbánbandával. Tehát így tesztelik hogy hány szavazóra számíthatnak majd a választások idején, ez sem egy becsületes dolog de hogy ezt az adófizetők pénzéből finanszírozzák az bizony elég gusztustalan dolog, és ez még a tiltott pártfinanszírozás fogalmát is kimeríti ami ugye törvénybe ütköző cselekmény.
Tisztességük??? Becsületük??? Gerincük???
Én kitöltöm. Mivel rengeteg pénzt beleöltek nem éri meg kidobni ,hanem érdemes kitölteni visszaküldeni ,szerintem.
Persze az ellenzékiek akik szerint minden rossz amit a kormány tesz ,azok kidobálják és nagy hanggal vannak a fórumokon . Majd akkor is legyen nagy szájuk mikor választás lesz és csúfosan alulmarad a szeretett Gyurcsányuk meg a többi baktériumként osztódott törpepártjaik és a képükbe fogunk röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!