Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek nagy része miért...

Az emberek nagy része miért érzelmi alapon tolódik jobb vagy bal oldalra? Miért nem gazdasági alapon?

Figyelt kérdés

Engem például totálisan hidegen hagy, hogy egy párt nemzeti érzelmű e vagy éppen az ellenkezője, számomra ez teljesen érdektelen információ, az ismerőseim meg úgy általában a legtöbben mégis ez alapján választanak.

Szerintem sokkal fontosabb, hogy növekedjen a gazdaság. Abszolút neoliberális, kapitalista elveket vallok és a politikát is elsősorban gazdasági szempontból közelítem meg.

2017. okt. 27. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

'A demokrácia meg egy nagy szar, mert olyan is beleugatnak a dolgokba, akiknek halvány fogalmuk sincs az egészről.'

Soha senki nem mondta a demokráciáról, hogy tökéletes, de eddig még nem sikerült ennél jobbat kitalálni.

2017. okt. 27. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:

'Egyszerűen azért, mert a gondolkodás a legtöbb embert fárasztja vagy nem is igazán képes rá.'

Fárasztja??? Pedig nem egy rohadtul megerőltető tevékenységről van szó :D

2017. okt. 27. 17:55
 13/13 A kérdező kommentje:

"Soha senki nem mondta a demokráciáról, hogy tökéletes, de eddig még nem sikerült ennél jobbat kitalálni."

Mondta Churchill és kétségtelenül van benne igazság.

Szerintem a monarchia kevésbé volt rossz, mint a demokrácia, de nyilván egyik se volt ideális. Kétségtelenül ideális államforma jelenleg nem létezik, ahogy ideális párt sem.

2017. okt. 27. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!