Megindult a lejáratása:)
Asszem másoknak sokkal több vaj van a fülük mögött...
Változtat ez valamin?
Elérte a falujában, hogy a cigányság életmódot változtasson, és értékteremtő munkára alapozza a megélhetését? Elérte.
Büntetése óta követett el bármilyen bűncselekményt? Nem.
Mindenkinek megjár az életben egy újabb esély, és én eddig nem érzem úgy, hogy ez az ember visszaélt volna vele. Mélyről jött ő is, mint a falujából sokan a romák közül. Ha képes volt arra, hogy szakítson a múltjával, poziciójából kifolyólag pedig erre ösztönözze a környezetében élőket is, és látható eredményeket tudott produkálni, az mindenképpen pozitív.
Vagy mégis, mit kéne tenni ilyenkor? Elítélni, leköpni, és visszataszítani oda, ahonnan nem kevés akaraterővel, és munkával sikerült feljebb küzdenie saját magát és településének lakóit?
Én továbbra is becsülöm. Lehet nem jól használja a médiát, és nem is elég dörzsölt ahhoz, hogy frappánsan vágja ki magát a számára kellemetlen vérrutinos firkász-keresztkérdésekből, de szerintem jó úton jár jelenleg, és hasznos tevékenységet folytat.
Igen megmagyarázom. Mert veszett unalmas amikor játsszuk a tökéletest, aki soha semmit nem követett el az életben, mert az nagyon megy ugyé? Ne tegyünk már úgy mintha egyébként olyan marha nagy esélye lenne a talpig tisztességes embereknek a versenytársadalomban.
Azt pedig ha valaki, bárki azon fáradozik, hogy a versenytársadalom vesztesei csökkenjenek azt nem módosítja hogy egyébként milyen ügyei voltak a múltban ,amúgy ha jól olvastam elítélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!