Miért csak drótkerítés vana a határon nem olyan mint amerikában?
10# persze az eu nem ad és a fidesz a hibás grat
És ahogy a 4# leírta csak azért nem adnak mert ott migránssimogatók, már a drótkerítésért is fszoltunk rendesen
Turistáskodtam a kerítésnél és kicsit én is le voltam tőle döbbenve. Több helyen látszott, hogy valaki már átvágta és a drótot utólag toldozták össze.
Akkor még csak a Magyar-Szerb határon volt megépítve a kerítés, és a hármas határnál olyan volt mintha félbehagyták volna. A kedvencem a háromnyelvű tábla volt ami figyelmeztette a migránst, hogy itt ugyan nincs kerítés, de legyen olyan kedves és menjen el a határig.
Amennyire láttam a mi falunk csak jelzés értékű. Vannak rendőri erők délen amik már valódi akadályt jelentenek, és a délen élők is eléggé ostromhangulatban voltak. Csak ugye egy rendes falnak épp az lenne a lényege, hogy ne kelljen milliókat költeni az őrzésére, hanem magában is megfelelő akadály legyen.
https://www.youtube.com/watch?v=cQpIdV0FKm8
Magyar nyelvű videókon fura módon nem látni a felszereltséget. Amíg nem letaláltam meg ezeket az angol nyelvű tartalmakat addig nem is tudtam, hogy van gépágyús kiskocsink (3:32) meg nyolckerekű páncélosunk.
Egyelőre ez is megteszi...
Gyakorlatilag megszűnt a tiltott határátlépés.
Egyébként is "propaganda" értéke van.
Elterjedt a kibocsátó országokban, hogy a nyugat-balkáni migráns útvonalon kerítés van, így az embercsempészek nem tudják garantálni a szállítás sikerét.
Nem véletlenül futott fel utána Olaszország felé a menekültáradat.
De már nekik is tele lett a hócipőjük, ők is behúzták a kéziféket.
Már csak azok az EU-s politikusok erőlködnek, akik felvásárolták az üres ingatlanokat, hogy a piaci ár duplájáért kiadják menekültszállásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!