Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak drótkerítés vana a...

Miért csak drótkerítés vana a határon nem olyan mint amerikában?

Figyelt kérdés
Amerikában sokkal szakszerűbben sokkal nagyobb sokkal hosszabb kerítés van azon tényleg csak alagutakon keresztül tudnak átmenni
2017. okt. 25. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10# persze az eu nem ad és a fidesz a hibás grat

És ahogy a 4# leírta csak azért nem adnak mert ott migránssimogatók, már a drótkerítésért is fszoltunk rendesen

2017. okt. 25. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha akkora kerítést építettünk volna, akkor az EU kényszerített volna arra, hogy méterenként kapaszkodót és alul párnákat helyezzünk el, hogy az illegális bevándorlók nehogy megüssék magukat, ha véletlenül megcsúsznak és leesnek átmászás közben. Ha megsérül valaki, akkor még nekünk kellene kártérítést meg életjáradékot fizetni neki... Ha meg van kapaszkodó, akkor simán átmásznak és semmi értelme a nagyobb kerítésnek, ezért lett csak ilyen csóri drótkerítés...
2017. okt. 25. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Turistáskodtam a kerítésnél és kicsit én is le voltam tőle döbbenve. Több helyen látszott, hogy valaki már átvágta és a drótot utólag toldozták össze.

Akkor még csak a Magyar-Szerb határon volt megépítve a kerítés, és a hármas határnál olyan volt mintha félbehagyták volna. A kedvencem a háromnyelvű tábla volt ami figyelmeztette a migránst, hogy itt ugyan nincs kerítés, de legyen olyan kedves és menjen el a határig.

Amennyire láttam a mi falunk csak jelzés értékű. Vannak rendőri erők délen amik már valódi akadályt jelentenek, és a délen élők is eléggé ostromhangulatban voltak. Csak ugye egy rendes falnak épp az lenne a lényege, hogy ne kelljen milliókat költeni az őrzésére, hanem magában is megfelelő akadály legyen.

https://www.youtube.com/watch?v=cQpIdV0FKm8

Magyar nyelvű videókon fura módon nem látni a felszereltséget. Amíg nem letaláltam meg ezeket az angol nyelvű tartalmakat addig nem is tudtam, hogy van gépágyús kiskocsink (3:32) meg nyolckerekű páncélosunk.

2017. okt. 26. 07:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyelőre ez is megteszi...

Gyakorlatilag megszűnt a tiltott határátlépés.

Egyébként is "propaganda" értéke van.

Elterjedt a kibocsátó országokban, hogy a nyugat-balkáni migráns útvonalon kerítés van, így az embercsempészek nem tudják garantálni a szállítás sikerét.

Nem véletlenül futott fel utána Olaszország felé a menekültáradat.

De már nekik is tele lett a hócipőjük, ők is behúzták a kéziféket.

Már csak azok az EU-s politikusok erőlködnek, akik felvásárolták az üres ingatlanokat, hogy a piaci ár duplájáért kiadják menekültszállásnak...

2017. okt. 26. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!