Lehet kritizálni a fideszt, de ők legalább faji alapon nem politizálnak mint a jobbik. Egyetértünk?
Te is olyan buta vagy mint Orbán? A fideszesek zöme is utálja a zsidókat, cigányokat! A migránsok mellett. Orbán egy szélhámos, nem látod vazze? Uszít a migránsok ellen, de keresztény migránsok befogadásáról értekezik, közben minden féle kétes Eu-n kívülit beenged a kötvénybizniszével.
Elég narancsködben szédelegsz, ha szted a demokrácia alapelveit tiszteletben tartja.
"Viszont legalább nem kirekesztőek a kisebbségekkel."
igazad van ő a többséggel szemben kirekesztő, cigány az isten az orbán rezsimben meg ha egy vénembert kell kiplakátolni nagyon toppon van
Vitát mikor vállalja a hősöd? mert hogy egy ellenzéki miniszterelnök jelölttel sem mer kiállni amióta Elkurcsány a földbe döngölte anno az is biztos
Te most baloldali és liberális vagy kérdező, aki a fideszt támogatja?
Vagy mi? Eléggé összezavartál sokakat a pár soros leírásoddal.
14:
Na ez az. Ha beszélgetésben hallanák a véleményem, engem is sokan lerasszistáznának, lenáciznának, mégis hogyha egy NORMÁLIS és RENDES néger, zsidó, cigány szomszédomért jönnének hogy pl táborba vigyék, én lennék az első aki odalőne nekik. (Vadász vagyok, vannak itthon puskáim)
Nem a fekákkal/arabokkal van bajom általában, hanem az Európát elözönlő, állat módra létező, sáska módra viselkedő fekákkal/arabokkal.
Nem a cigókkal van bajom, hanem a tolvaj, lopós, bűnöző, drogos, magyargyűlölő, másokat bántó cigókkal.
Nem a zsidókkal van bajom, hanem a gazdaságot/médiát egymás közt faji alapon felosztó zsidókkal.
A sort még folytathatnám.
"de ők legalább faji alapon nem politizálnak mint a jobbik."
Ja, ezért várja tárt karokkal a migránsokat.
"Egyetértünk?"
Kb semmiben.
"A fidesz a demokrácia alapelveit véleményem szerint tiszteletben tartja."
Erre azért van pár ellenpélda...
"de melyik előző kormány nem lopott?"
Ja akkor minden rendben van, még mehet 300 évig, elvégre ha én megölök valakit, megölhet más is.
"Ez mindig így menet, és így is fog menni. "
Persze, amíg ilyen népség fején lehet taposni és nem lesz mentális változás, addig biztos.
"Ezzel nem lehet mit kezdeni."
Dehogyisnem.
"Viszont legalább nem kirekesztőek a kisebbségekkel."
Így van. a 10% cigány némelyike jobban él seftelésből és csalásból, lopásból, mint a tisztességesen dolgozó magyar. Ez igaz a politikusokra is.
"Annál undorítóbb dolog nincs, ha valakit azért ítélnek el, mert cigánynak vagy zsidónak született."
Senki sem ítéli el őket, amíg tenni akarnának a beilleszkedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!