A középkorú kisiklott életű férfiak közül miért lesznek szélsőjobbosok sokat?
az orbán az orbán az orbán
putyin putyin putyin
szar magyarok szar magyarok
rohadt keresztények rohadt keresztények
de azért ti panelproli suttyók nagyon elfogadók vagytok hány négyzetméteres a patkányfészek amiben püfögsz :p te féreg menny vissza a csatornába
Nem akarsz általánosítani, de azért mégis megteszed. Hiába, máshogy nem tudod körülírni a problémát. Mint az a sok tufa migránsozó agyhalott, ugye? Ja, de a jobboldaliakkal kapcsolatban lehet, mert azok írástudatlan odvasfogú orkok, mind ugyanolyan az összes, mert ők nem elfogadóak, ellentétben a liberálisokkal.
Érdekes, mifelénk meg sokak szerint a hígagyú kocsmatöltelékek a balosok. Ez miért van? Nem általánosítani akartam, boccsika.
"az orbán az orbán az orbán
putyin putyin putyin
szar magyarok szar magyarok
rohadt keresztények rohadt keresztények"
Az a baj, a valódi kereszténység nagyon távol van attól, aminek ti gondoljátok és aminek magatokat tarjátok.
Mert az ilyen embereknek boldogtalan életük van és ahogy leírtad az ilyen emberek nagy valószínűséggel szeretnek másokat hibáztatni, nekik tetszenek az olyan pártok, akik ugyanezt teszik.
Érdekes, akik boldogok, van jól működő párkapcsolatuk azok nem vevők a szélsőségre.
Nagyon nem nehéz kikövetkeztetni. Ezek az emberek sikertelenek és egyrészt ezt akarják leplezni azzal, hogy nemzetiségüket felsőbbrendűnek kiáltják ki. Mondhatják, hogy oké elhagyott a nőm, oké alig keresek valamit, de legalább fehér vagyok, magyar vagyok, a másik meg nem az, ő egy alsóbbrendű lény. Plusz, a rossz keresethez hozzátartozik, hogy szabadidejükben nem nagyon tudják elfoglalni magukat, marad az internet, ami azért manapság mindenki számára elérhető. Mit csinál? Olvassa a híreket, összeesküvés elméleteket, nézi a youtube agymosó videóit, asztalra csap, hogy hát persze ezért vagyok ilyen szerencsétlen, a nőm elhagyott mert a feministák teletömték a fejét, a fizetésem kevés, mert a multi kizsákmányol, stb.
Viszont: amit írtam, az nem jelenti azt, hogy amúgy minden oké a világban, és nincsen valóságalapja a dolgoknak. Nem lehet tagadni, hogy a cigányokkal problémák vannak, hogy a nagy cégek sokszor nem becsülik meg a dolgozókat, stb. Szerintem azok se sokkal jobbak, akik kijelentik, hogy a fenti emberek mind hülyék, és nem foglalkoznak a problémáikkal, és pont ez a hozzáállás vezet ahhoz, hogy mindenféle szélsőséges pártok egyre erősebbek lesznek.
"Az a baj, a valódi kereszténység nagyon távol van attól, aminek ti gondoljátok és aminek magatokat tarjátok."
Ja persze, nincsenek kétségeink, hogy az ateista, materialista netán libsi tudja, hogy mi a "valódi kereszténység". Rendben. De miért kell gyűlölni és alázni, aki nem az ő elvárásainak felel meg? Nem kéne. Miért?
"Szeresd a bűnös embert" - mondja Dosztojevszkij sztarece a Karamazovban. Miért? mert csak a szeretet tudja megváltoztatni, az tudja leoldani róla a bűnt (tehát nem a bűnt kell szeretni, az embert, akkor is ha "rossz keresztény")
Én szélsőbalos, már-már anarchistát ismerek ilyenből...
Tehát akkor felteszem a kérdést én is:
"A középkorú, kisiklott életű férfiak közül miért lesznek szélsőbalosok sokan?" Nem akarok általánosítani, de én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!