Komolyan ma az a szomorú magyar valóság, hogy Orbán Viktorékon kivül senki sem akarja az országot kormányozni?
Orbán Viktor se nagyon akarja kormányozni.
Legszívesebben inkább focizna, kisvasutazna és vitézesdit játszana a saját várában, de kormányozni azt rohadtul nem akar.
"Senki nem tudna ilyen jól vezetni mint Orbán Viktor..."
Elég nagy tragédiája ez az országnak, hogy ő a legjobb.
Én nem így láttom.
Ha én lenék a helyében többet lopnák és szerintem itt a töbség is csak sok az álszent.
Még jól is járunk Orbánal mert nem tolvaj és még segít is, egyszerűen hihetetlen hogy ilyen jó miniszter ellnökünk van segítse az Isten a munkáságában legyen szerencsés.
Ilyen nép melet rá is fér az áldás.
Mardjál már Orbánnak már van elég, és igen jól vezeti az országot és felelősen, és annyi de annyi mindenben segített amióta kormányon van hogy az felsorolhatatlan.
Ilyen jól nem éltünk soha, most munkás világ van nem tolvaj világ, nem rinyálni kell hanem dolgozni, igaz nehéz annak aki elment dolgozni napi 5 ezerért és össze lopot aznap még 30 ezret de hát ez van dolgozni kell és nincs mellé beszélés mert munka az van bőven és kiemelném hogy hála Orbán Viktornak.
Ja ja és még az emberek el is viselnék hogy most megszorítások jönek mert a fidesz után "rendet kell" csinálni.
És az remek "rendtétel" is csak a saját zsebük kitömésére menne.
Lopni fog mindenki ezt kell megérteni.
De Orbán nem pofátlan és nem telhetetlen.
Nagyon sokat segít az országnak és nekünk sőt egész europa jól járt vele.
Te saját erőből vagy ennyire sötét?
Neked mi a megszorítás? Mert nekem az, ha többet vesznek ki a zsebemből, mint eddig. És ez akkor is megszorítás, ha a felcsúti törpe a megmentés köntösébe öltözteti a népnyúzását.
Ha már a lopást említed: Azon túl, hogy sok mindenről árulkodott az az "eszmefuttatásod", óhatatlanul eszembe jutott a mondás, miszerint mindenki magából indul ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!