Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tesz semmit a nép...

Miért nem tesz semmit a nép az élősködők ellen?

Figyelt kérdés

Például nemrég hallottam az egykori szülőfalumban hogy a polgármester havi 500 000 Ft-ot plusz havi 40 000 Ft üzemanyag költségtérítést vesz fel és semmit sem tesz a faluért. Miközben a falu lakossága nyomorog és fogy.

Elhiszem hogy papíron minden rendben van így. De nem kéne a társadalomnak tenni valamit a feudalizmusra jellemző viszonyok ellen? Hogy a nyugati fejlett országok útján kezdjünk el élni a rendszerváltás után 30 évvel?

Persze nem abban a faluban lakom, de ha például Indiában látnák ilyen eszetlen élősködést az is bántaná a csőrömet mert közönséges perverzió.

"Az egyetlen amire a gonosznak szüksége van hogy győzelmet arasson az az, ha a jók nem tesznek semmit ellene."

Edmund Burke (1729-97)

2017. okt. 23. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Mert nem ér rá.
2017. okt. 23. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Jó kis demagóg kérdés... Gondolom abban reménykedsz, hogy itt aztán jól megkapod rá a választ, és probléma kipipálva? :-)
2017. okt. 23. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Én nem szavaztam a Fideszre, arról meg nem tehetek, hogy a szavazók többsége őket akarja...
2017. okt. 23. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nép nem tartja élősködőnek a kormányt, vagy attól tart, hogy akik leváltanák inkább rosszabbak lennének.
2017. okt. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!