Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A határon túli szavazatokat...

A határon túli szavazatokat egyenrangúvá teheti Orbán a mi szavazatainkkal a közeljövőben?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy olyan esetre tartja talonban őket, ha mondjuk az ellenzék összefog és nincs más esélye kormányon maradni? Egy tollvonásba kerül a választási törvényt továbbmódosítani. Milliárdok röpködnek kifelé naponta a magyar adófizetők pénzéből. Ez csak akkor éri meg, ha ilyen esetleges helyzetre készítik előfelé a terepet.
2017. okt. 18. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Napi határon túliak elleni uszulás. :D

Még mindig az a tévhit nálatok, hogy a bukott balosaitok miattuk vesztik a választást el?

2017. okt. 19. 20:22
 12/17 A kérdező kommentje:

tegnap 20:22

Rosszindulatú és buta is vagy. Ha valaki ellen esetleg valamilyen csoda folytán uszításnak lehetne a kérdésemet titulálni akkor az a Fidesz kormánya, nem a határon túliak. Az egész helyzet minden ízében csakis és kizárólag a Fidesz produktuma és nem a határon túliaké. Itt a gyakorin is nem egyszer szólaltak meg mondván, marhára nem tetszik nekik, hogy a Fidesz ebben a mocskos játékban így használja őket.

2017. okt. 20. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Na, akkor én most megszólalok. Uszításnak érzem ezt én is. Bármilyen hihetetlen, a határon túli magyar tud gondolkodni, ezért nem is lehet eszköz, vagy báb senkinek a kezében, még akkor sem, ha te éppen ezt akarod elhitetni. De azt is megmondom én, hogy mi a bajod: Annak a bizonyos decemberi népszavazásnak a kampányában bizonyára együtt üvöltöttél azokkal a sakálokkal, akik az erdélyi magyar közösséget 23 millió románnak nevezve igazi gyűlöletkampánnyal tagadták ki a magyar nemzetből. És most mi van? Akadt valaki Magyarországon, aki ezt a gyalázatos lépést állami szinten hajlandó volt kiigazítani, és ez most a bajotok. Féltek. Attól féltek, hogy bosszút állunk rajtatok a tudatlanságotok, megvezethetőségetek, és az ellenünk irányuló oktalan gyűlölet miatt. Pedig hidd el, nagyon kevesünket érdekli a magyar politika, még kevesebbünket az, hogy elmenjen szavazni. Nincs bennünk bosszúvágy, csupán szánalom, és megvetés azok felé, akik képesek rendszeresen belerúgni a másik magyar emberbe, mert tartanak tőle. Tartanak attól, hogy egyszer visszakapják a gyalázatot és gyűlöletet.
2017. okt. 20. 17:15
 14/17 A kérdező kommentje:

ma 17:15

:DDDDDDDDD

Ne röhögtesd ki magad ennyire súlyosan az elméleteddel.

[link]

Egy olyan pártot éltetsz aki a trianon megemlékezés alkalmából kivonult a parlamentből egykor, na ma ez a párt játssza nektek a magyarság szeretőt!!! Ááá nem a szavazatotokért, neeeem :D Xarik rátok egészen egyszerűen és világosan kimondva az igazságot!

Ha pedig szerinted bármiféle gyűlöletet takar az, hogy valaki teljes szívvel kiáll a magyar állampolgárságotok mellett, szavazati jog nélkül, akkor a haszonleső természetedről teszel tanúbizonyságot. Egy intelligens és szívvel rendelkező határontúli magyar nem szavaz a mi kontónkra és persze a markát sem tartja soha a Fidesznek! Akkor te gyűlölöd a határon belüli magyarokat és te uszítasz azok ellen akik itt élnek és nem tűrhetik, hogy ti alkotmányellenesen levélben!!! szavazgattok a mi bőrünre.

2017. okt. 20. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:

"Rosszindulatú és buta is vagy. Ha valaki ellen esetleg valamilyen csoda folytán uszításnak lehetne a kérdésemet titulálni akkor az a Fidesz kormánya, nem a határon túliak. Az egész helyzet minden ízében csakis és kizárólag a Fidesz produktuma és nem a határon túliaké. Itt a gyakorin is nem egyszer szólaltak meg mondván, marhára nem tetszik nekik, hogy a Fidesz ebben a mocskos játékban így használja őket."

Ezzel is csak az uszító mivoltodat támasztottad alá.

2017. okt. 20. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:

"Napi határon túliak elleni uszulás. :D"

Én is arcátlanságnak tartom ezt a hőbörgést, csak azért, mert egy magyar azt szeretné, hogy az ne szavazzon az ő sorsáról aki nem osztozik benne? Nem szégyelled magad? Te vagy a magyargyűlölő és az uszító, és sokan akik itt hasonlóan hőbörögnek, nem is értem hogy van ehhez bőr az arcotokon, ez az ehhez pofa kell kategória simán. Tudom a legtöbb határontúli magyar ennél különb, csak a te fajtád sajnos rossz színben tünteti fel szegényeket. A magyargyűlöletetek mellett még szégyent is hoztok ezzel a jóérzésű határontúli magyarságra.

2017. okt. 20. 20:52
 17/17 A kérdező kommentje:

"Ezzel is csak az uszító mivoltodat támasztottad alá"

:D

Nyilván funkcionális analfabéta vagy, de már az előző hsz-edből is vágtam, hogy nem tudod értelmezni amit olvasol, de nem vagy egyedül:

[link]

2017. okt. 20. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!